sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Jämiä ja Pirkkaa

Kapu kuittaa WRC-raportin lopussa asetettuja omia tavoitteitaan. Jämin suunnistusmaraton on suoritettu osallistumalla kuntosarjan 15 km:lle. Kunto ei ole nyt kaksinen, mutta noilla kankailla on kiva juosta. Suunnistus onnistui tällä kerralla kuitenkin hyvin.

Vakavassa harkinnassa on suunnistuslisenssin hankkiminen liittymällä johonkin seuraan. Silloin voisi kisailla ikäistensä kanssa, eikä kaikenmaailman kuntoilijoiden seassa kuten Hatanpään sprinttikisassa joitakin viikkoja sitten. Edelläni kuntosarjassa olivat silloin mm. P. Muukkonen, J. Suna ja I. Dambe.

Ja sitten vielä Pirkan hölkkää, jota olin katselemassa tänään. Marko veti hienosti, vaikka itse valitteli, että oikea kilpajuoksija olisi vielä lopussa tsempannut yhden selän kiinni. En moittisi, Pirkka on rankka reissu ja se näkyi niin monesta. Hienosti tsemppasi myös PJH. Aluksi näytti kuvallisen todistusaineiston perusteella siltä, että askeleen korkeudessa ja kontaktiajassa olisi ollut toivomisen varaa lajitunnistusmielessä. Nyt on kuitenkin löytynyt kuvamateriaalia, jossa molemmat jalat ovat yhtäaikaa ilmassa kohdassa n. 33km!

Tämän postauksen kuvamateriaaliksi laitan kuitenkin kuvan Pirkan voittajasta jo pelkästään Jarkon hienon juoksupaidan johdosta.


Onnittelut Pirkan hölkän voittajalle ja muille tsempanneille!

Postasi Kapu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti