keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

Teräsmyllyn vyörytys -projektin kick off tilaisuuden kokousmuistio

Viimeiset pirkkalaiset ry roksutiimi (team originel, I tai II joukkue tilanteesta riippuen) kokousmuistio 25.7.2018 klo 18:30->

Teräsmyllyn vyörytys -projektin kick off

Paikka: Helteessä ylilämmenneen Haikan vm -39 mökkerön terassi

Läsnä: Kapu (alusti ja johti puheet) ja Peris (kirjasi ja maustoi puheet)

1. Kick off -tilaisuuden avaus

Nautimme palaverin aluksi Viimeisten pirkkalaisten kymmenvuotis juhlista jäänyttä valkoviiniä (Peris) ja kylmiön syövereistä löytynyttä olutta (Kapu). Päätimme Teräsmyllyn vyörytys -projektin käynnistämistä koskien valmistautumisesta Jämin SM 24h rogaining 2018 kilvoitteluun 8.-9.9.2018. Tavoite on kova ja periksiantamaton, mutta elämän realiteetit kunnioittava.

2. Alustus

Kapu alusti projektin kick off tilaisuuden kertomalla ja kartasta demonstroimalla edellisen päivän tapahtumat Jämin kesäillan roksussa Viimeiset pirkkalaiset feat Eemeli (Keem/RC-Eemeli, kiitosta!) kokoonpanolla.  Huikea kilpailu helteisessä säässä. Tapahtumassa oli koeponnistettu uutta Vimpat puheenjohtajan ja Vimpat kiinteistövastaavan lanseeraamaa vyörytysmenetelmää. Menetelmällä tuodaan kilpailutilanteeseen riskejä kaihtamaton reittisuunnitelman toteutusmenetelmä eli vyörytys. Pohjana konseptissa toimivat aiemmin menestyksellä jalkautetut "suuret linjat" ja "suppilo-ohjaus" suunnittelutyökalut. Kokouksessa todettiin Kapun ja Keemin eilisen käytännön jalkautuksen riittävän tiimille ja Peris ottaa menetelmän lennosta haltuun aikanaan Jämin tapahtumassa. Hyvänä ja jämäkkänä pohjana toimii Puhiksen pitämä teorialuento ja käytännön demonstraatio Härmälänrannan Sale -liikekeskuksen etupihalla Vimppojen kevätpolkaisun yhteydessä. Demossa erityinen paino reitin valintoihin tapahtui käsiä pyörittämällä ikäänkuin kissaa uidessa tehtäisiin. Näin tiimissä saadaan suunnitelma, ei pelkästään toteutettua vaativissa tilanteissa, vaan vyörytettyä käytäntöön myös väsyneessä mielentilassa. Kokonaiskonseptia kutsutaan jatkossa SSV -menetelmäksi.

3. Teräsmyllyn vyörytys -projektin pääharjoitteet

Projektin pääharjoitteiksi (PH) sovittiin:

  • esiPH: Martti Servo & Napander Wappumatinea, Tampere YO talo
  • PH1: 5.8. pitkä LTH tyyppinen polkulenkki Pirkkalan ja Lempäälän polkuverkostoja hyödyntäen Siiskukkula valloittaen
  • PH2: 12.8. pitkä lenkki, jonka toteutus jätettiin vielä avoimeksi
  • PHspecial: 17.8. Kippis Festivaali ja Martti Servo & Napander, Tampere Keskustori avec kokoonpanolla
  • PH3: 19.8. pitkä LTH tyyppinen polkulenkki Birgitta Challenge henkisenä eli Birgitan polku ympäri LTH tyyppisenä. Emme siis lähde tavoittelemaan uutta ME:tä eli sub 5h suoritusta, mutta sovimme kuitenkin että sub6 on minimivaatimus
  • PH4: 25.-26.8. Kapu käy hiomassa suunnistustaidot kohdilleen SM pitkällä ja Peris vetää jonkun eeppisen pitkän paikallisissa maastoissa
  • PHmuut: ohjelmaan otetaan puolipitkiä lenkkejä. Peris keskittyy heinäkuun lopun ja elokuun ekan viikon vielä NUTSista palautumiseen. Kuitenkin niin että 24.-27.7. tulee joka päivälle juoksua. Sitten on vuorossa Norjaan tutustuminen konehesselillä 8 vuorkautta, jonka jälkeen alkaa veksien työstäminen PH1-4 harkkojen täydentämiseksi. Kapu jyystää iltarasteja ja tekee puolipitkiä kovia harkkoja.
Kaikkiin harkkoihin erityisesti Kippis Festivaaleille ja Birgittaan ovat sidosryhmät tervetulleita mukaan tsemppaamaan projektin edistymistä.

4. Ai ai ai Martti Servo & Napander tässä

Vietimme edustamamme Viimeiset pirkkalaiset ry:n kymmenvuotisjuhlaa viime sunnuntaina 22.7.  Totesimme tänään kokuksessamme että roksutiimin virallinen voimavara special vuonna 2018 Jämin SM rogainissa on Martti Servo & Napanderin yhdistyksellemme lähettämä kymmenvuotisjuhlatoivotus videon muodossa: Ai ai ai Martti Servo & Napander tässä toivotti kestävyyttä yhdistyksellemme ja toivotti sitkoa sinne! Tällä mennään vaikka minkälaisen väsyn ja jämiläisen penkereen tahi suon yli. Tuo toivotus oli kertakaikkiaan hieno juttu ja helteestä huolimatta lämmittää tiimin sydänalaa vielä pitkään! Toki kävimme kauden esipääharkkana perinteisesti tiiminä avec Tampereen YO -talolla Martin Wappumatineassa feat. Näköisyysvastaava avec. Tässä on pohjaa, mistä vyöryttää ja laitetaan Teräsmylly jauhaan. 

Lisäksi 17.8. säädetään teräsmyllyn jauhinosasto ja aurinko- sekä tankkausrasvat kohdilleen Tampereen Keskustorilla järjestettävillä Kippis Festivaaleilla.

5. Kokouksen päätös

Päätimme kokouksen klo 20 ja totesimme, että säädetään projektia matkan varrella tarpeiden mukaan ja pidetään siimarit kireällä. Projekti on kuitenkin välipala, koska Periksen palautuminen NUTS Ylläs Hetta suoritteesta ja Kapun palautuminen kesän löysäilyistä on arvoitus. Tästä se lähtee tosissaan, muttei vakavasti: Teräsmyllyn vyörytys.   

          

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti