sunnuntai 28. toukokuuta 2017

2017 projekti "Latvia WRC pitkästä tavarasta" on käynnistetty perinteisillä ja uusilla seremonioilla

Tiimi piti tiukkaa palaveria alkuvuodesta ja mietti, mikä olisi sopiva tavoite kaudelle 2017. Tavoite haarukoitui lopulta nopeasti Latvian WRC:ksi ja projektin nimi "Latvia WRC pitkästä tavarasta" saatiin suhteellisen nopeiden WhatsApp -viestittelyjen jälkeen lyötyä lukkoon. Nimen taustoihin palaamme projektin edetessä.

Projektin virallinen kick off pidettiin pääsiäisenä avec tilaisuuden merkeissä ja missäs muualla kuin vanhassa kunnon tamperelaisessa Tillikassa, josta lähtikin sitten seuraava asia vireille. Tässä pieni taustoitus itse asiaan. Viime vuonna SM retki rogainingin menestyksekkäissä mitalin häikäisemissä maalihuuruissa järjestimme lehdistötilaisuuden. No eihän siellä ollut ketään paikalla lukuunottamatta toimitsijaa, jonka pyysimme ottamaan valokuvat omalla kännykällämme. Tästä suivaantuneena päätimme avata 2017 todellisella ammattijulkaisulla. Sellaisella oikean ammattitoimittajan tekemällä jutulla. Onhan meillä PJH running sponsorikin nykyään, niin miksei voi olla oikeata tiedotuspäällikköäkin vaalimassa julkikuvaamme ja brändiarvoamme! Tillikassa tuo idea sitten sai konkretiaa. Yhteinen juoksukaverimme, hän kun on oikea toimittaja ja järjesti takavuosina ikimuistoiset viiskymppiset samaisessa ravintolassa! Päätimme siis lähestyä IsoHoota värvätäksemme hänet tiimimme uudeksi tiedotuspäälliköksi. Varsinainen rekrytointitilaisuus pidettiin projektin varsinaisen harjoituskauden avauksen yhteydessä eli Martin Wappumatinean kotimatkalla Härmälän Vieterissä. Kutsuimme IsoHoon paikalle ja saimme kaverimme taivuteltua tähän uuteen tehtävään. Tuossa kauden avaavassa pääharkassa meillä on perinteisesti myös näkemyspuolen luottopakkimme mukana ja niin oli tänäkin vuonna. Olihan hauska reissu ja niin tuli 2017 projekti startatuksi käyntiin. Opimme matineassa Martilta, mitä tarkoittaa jos Liikaa Kikkailin. Nyt on kikkailtu ja on aika siirtyä tekoihin eli pikku hiljaa kohti polkuja, karttoja ja mielenryijyä!

Annoimme tiedotuspäälliköllemme muutaman meille tärkeän teeman ja pyysimme häntä tekemään jutun ja haastattelemaan edustamamme yhdistyksen Viimeiset pirkkalaiset ry puheentohtaja Hannu Saarijärveä. Juttu on suoraan lyhtentämättömänä luettavissa tästä linkistä: Puheenjohtaja on puhunut - WRC 2017 lähenee.

Tästä on hyvä jatkaa ja aloittaa pitkästä tavarasta kasaamaan onnistunutta arvokisaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti