keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Veksirypästelyt ja hengenheimolaiset

Toistaiseksi viikon treenit ovat olleet työmatkajuoksuja ja tiistain iltarastit Kyötikkälässä ja keskiviikon Nokirastit Koskenmäen korttelikartalla. Molemmat olivat aika selkeästi VK-treenejä, sillä karttaa ei juuri tarvinnut pysähdellä lukemaan. Kyötikkälässä olisi ehkä ollutkin hyvä lueskella paremmin, sillä parit huonot reitinvalinnat tuli tehdyksi ja niistä seurauksena mm. todella hapottavia penkkojen nousuja. Koskenmäen rastit olivatkin sitten vain korttelijuoksua, vaikka sain sielläkin kartoitettua pari tosi huonokulkuista puistopusikkoa. Välittömästi lähtöleimasimen jälkeen juoksin lähes seinään ja totesin, että taisi jäädä eilisestä hapot muhimaan jalkoihin. Verkat jäi lyhyiksi ja oli todella tahmeaa juosta. Näillä radoilla minunkin olisi kärsinyt pitää paljon kovempaa vauhtia ilman suunnistuksen isompaa sekoamista, jos vain olisi juoksukuntoa.

Toisaalta eipä Latvian kisassa veksivauhdeilla pelatakaan.

Kesäillan rogaining on vajaan parin viikon kuluttua. Peris ei pääse harjoittelukiireidensä vuoksi mukaan, mutta tarkoitus olisi kuitenkin edustaa tiimiä 3 h -sarjassa Vimpat feat NN -henkisesti. Tiimikumppani on vielä varmistumatta. Kisanhan tulee voittamaan Vimppojen I -joukkue, se on selvä eikä tämän toteaminen näinkin julkisesti edes tuo sille tiimille mitään paineita! Feat -tiimi tavoittelee jäljelle jääviä sijoituksia. Myös 2 h-sarjaan saadaan Vimppa -klaanin edustus.

Latvian kisasta kertyy hiljalleen informaatiota. Uusimmista tiedoista voisi poimia vaikkapa sen, että vielä on 11 paikkaa jäljellä tuhannen osallistujan kiintiöstä, että meille ei tule GPS-seurantaa, että kisakartta on 1:25000 ja kooltaan 80*61 cm, että kisakeskus on Mamonovassa avoimella pellolla ja että viimeisin ilmoittautunut tiimi on meidän ehdottomia hengenheimolaisia eli Damned by Wives itänaapurista!

Pirkkalan hölkkään on muuten n. kuukausi aikaa, joten hiokaapas veksi-ominaisuuksianne!

Rypästeli Kapu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti