sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Perustamistapamuutosta

Meikäläisen peruskestävyystreeni ei ole oikein lähtenyt kunnolla käyntiin tässä ajankohtaisessa projektissa. Jukola oli yksi välitavoite ja sinnekin lähdin hieman alikuntoisena vaikka toisin piti olla. Sen jälkeen on ollut vieläkin hankalampaa saada uusien perustusten tekoa jalalle. Jukolassa telomani kylki on vaivannut ja on ollut erinäistä muuta menoa. Kylki on ottanut itseensä varsinkin suunnistuskerroista. Mutta kunhan muistan ottaa Buranat, niin pystyn nylkkäämään aika vähällä vaivalla.

Menneellä viikolla treenit olivat:
Ensin maanantain iltikset, jossa onnistuin tekemään niin karmean samaistusvirheen, etten päästänyt itseäni edes tuloslistalle, vaikka kaikki rastit hainkin. En edes Urpo Juurakko -nimellä, jollainen kaveri on joskus lainannut emit-korttiani.

Tiistaina kylki kipeä, joten huilia. Nyt on kyllä pakko jonkin aikaa toivoa, että herra Yhdysvaltain presidentti hillitsisi hieman itseään, sillä hervoton nauraminen sattuu.

Keskiviikkona kävin Sastamalassa suunnistuksen iltapikakisan (3,6km rata) ihan oikeiden suunnistajien seassa, kun olin jo aikoja sitten lmoittautunut. Oma suoritukseni oli kohtalainen, mutta kun kunto on huono, metsäjuoksutaito heikonlainen ja suunnistuksessakin tuntuu vain tulevan aina välillä "jotain ylimääräistä liikettä", ovat sijoituksetkin vain keskinkertaisia, nyt olin viisvitosten herrasarjassa 10./16. Mutta vaikka en vielä paluumatkalla myöntänytkään olevani samaa mieltä kuin Puhis siitä, että nämä suunnistuskisat ovat mukavia tapahtumia, niin tunnustan nyt, että kyllä ne ovat minunkin mielestäni!

Torstai ja perjantai työmatkat menivät jotenkuten juoksemalla, n. 16 km/pv.

Lauantai huilia.

Sunnuntaina järvenkierto n. 29km kevyttä juoksua. Mieluummin menisin nyt metsäreittejä, mutta tasainen jolkottelu tuntuu sopivan paremmin. Lenkki meni ihan hyvin ja jotain vanhaa perustaa tuntuu olevan tallella.

Eli kun uusia perustuksia ei meikäläinen tunnu nyt saavan aikaiseksi, täytyy jatkaa vanhojen esille kaivelua.


Argeologiaa harjoitti Kapu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti