maanantai 14. elokuuta 2017

Poimintaa alkuviikolle

Allekirjoittaneen mustikkareissuista ei synny samanlaisia eeppisiä kertomuksia kuin Periksen mustikkamatkoista. Omat mustikkareissuni ovat nopeita täsmäiskuja sopivaan mustikkapaikkaan mahdollisimman vähällä matkanteolla. Usein täsmäiskua edeltää maastojuoksulekiksi naamioitu tiedustelu, kuten eilenkin. Samalla sain hilattua viime viikon kilometrit ylsi sadan. Tänään pääsin vasta ensimmäistä kertaa poimiskelemaan tuota metsiemme sinistä superfoodia. Tulos oli 5 litraa. Teini-iässä mustikat eivät vielä kiinnostaneet, mutta nyt kyllä. Uskoa mustikan hyviin ominaisuuksiin vahvisti aikoinaan Juoksija –lehdestä lukemani takavuosien kovan maratoonarin Jaakko Maimosen mustikkaa ylistävä juttu, haastattelu tai siteeraus. Siihen en kuitenkaan usko, että ehtisin vielä korjailla hemoglobiinilukemia ensi perjantaiksi tämän kauden sadolla. Peruslukemilla mennään.


Tänään hoidin myös loppuun tiimin varusteasiat Latvian kisareissulle. Silloin tällöin olemme päivittäneet tärkeään kisaan ns. tiimihuivin eli monikäyttöisen putkihuivin. Aiemmat ovat olleet mm. tiimin käyttämän maastopyörämerkillä tai suunnistusaiheilla koristeltuja. Uuden huivin pakkauksessa on esitetty monenlaisia tapoja käyttää huivia:


Tämä vuosi on erityinen ja kisaamme myös ensimmäistä kertaa ulkomailla. Lisäksi tämänvuotisella putkihuivilla on meille vielä yksi mahdollinen käyttötarkoitus lisää. Nimittäin juuri päättyneissä MM-kisoissa menestyneet näyttivät toimivan alla olevan kuvan tapaan. Olemme siis varautuneet myös siihen, että pääsemme lunastamaan toisen virallisen sponsorimme asettaman option tyylikkäästi!


Kun sinivalkoinen teema on käsillä, on hehkutettava Aleksi Ojalan MM-suoritusta eilen. Hienoa, rohkeaa ja kuvia kumartelematonta toimintaa nuorelta urheilijalta! Kun suorituksesta summaa kaiken, niin ongelmista huolimatta varmasti jää plakkariin olo, että jatkossa pystyy mihin vain kun vain treenit on tehty ja tähdet ovat kohdillaan. hieno suoritus!

Poimintoja teki Kapu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti