sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Grano Games - nappisuoritus edelleen haussa

Eipä ihan riittänyt Kapun nöyryys hyvään sarjaan Grano Gameseilla. Tuloksena oli yhteispisteiden myötä 7. sija omassa sarjassa. Siis kolmesta kisasta kaksi parasta.

Eka osakisa eli perjantain sprintti Järvensivun kortteleissa ja harjun kyljessä meni kohtalaisesti. Sijoitus 3. ja takkiin voittajalle runs 2 min. Granossa osakisapisteet tulevat voittajalle hävityn ajan mukaan. Pari lyhyttä umpiperää tuli käväistyä ja hieman huonoa reitinvalintaa tehtyä.

Toka oli Teiskon Terälahdessa ns. pitkä matka. Sekin meni kohtalaisesti. Alussa tuli hieman liian reilu kaarto oikealta kun hain ns. kuivaa maata ja ei-hakkuuaukko-pystyvihreää. 1-2 välille tuli uimareissu kun valtaoja olikin yllättävän syvä sen lisäksi, että oli leveähkö. Joissakin kohdissa olisi voinut katsoa fiksumpaakin reittiä.

Mutta vaikka suunnistus suurinpiirtein sujuikin, meikäläinen vain jää jalalla ikänsä metsissä juosseille. Sen huomasin taas selvästi kun parilla rastivälillä olin saman sarjan voittajan kanssa samoilla reitinvalinnoilla liikkeellä. Tuollainen jälki:

Kolmas osakisa, myös Terälahdessa, ns. keskimatka sunnuntaina ei mennyt kohtalaisesti. Nyt ei riittänyt nöyryys, vaan lähdin tietoisesti hieman riskilläkin hakemaan hyviä pisteitä. Taito vain ei riittänyt. Jo nelosrastille mennessä homma sekosi. En ollut ihan kartallakaan kun joku nuori jantteri pysäytti kysellen missä ollaan. Suunnistusetiketin mukaan autoin eksynyttä tökkäämällä sormen kartalle, mutta siinä neuvoessa oma fokus siirtyi seuraavalla kartan vilkaisulla pari piirua vasemmalle ja väärälle rastille eli menin jo vitoselle. Keskarilla ei ole tuohon varaa ja olin siinä kahden vaiheilla, että kiinnostaako se oikea neljäs rasti ja paluu vitoselle enään lainkaan. Tulin kuitenkin rastien kautta pois olematta viimeinen. Takkiin n. 12 min voittajalle ja avuttomat pisteet. Hyviäkin rastivälejä tuli, mutta kahdelle rastille siis aivan luokatonta:

Ehkä on kuitenkin parempi, ettei jää leijumaan viimeisessä suunnistuksessa ennen Jukolaa.

Nappisuorituksen hakua jatkaa Kapu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti