tiistai 6. kesäkuuta 2017

JUKOLA - tuo kaikkien...

Jukola - tuo kaikkien lamppuotsaisten ja lamppuotsaismielisten kokoontumisajo, kuten Jukola blogaaja Arttu Käyhkö blogijutussaan hienoa tapahtumaa luonnehtii! Siihen on aikaa vielä kymmenisen päivää.

Allekirjoittaneen "harjoittelu" on viimeaikoina saanut ainoan pontimensa Jukolasta. Jälleen olisi suoriuduttava kovatasoisen pirkkalalaisen ryhmän joukkueessa Jukolan 3.-osuudesta lamppuotsaisena. Laiskuus on vaivannut helmikuun loppupuolen maratonista (Castellon, Esp.) lähtien. Joka viikko on kyllä tullut juoksenneltua, mutta mukavuusalue on tullut kyllä tutuksi. Suunnistustreenejä olen tehnyt lähinnä iltarastien muodossa sekä yhden kilpailun "lisenssisuunnistajana". Menestys ei ollut kaksinen.

Kuten joka kevät, ensimmäiset iltiskerrat ovat olleet kaikkien mahdollisten mokailujen kertausta. Hyvähän ne on tehdä pois ennen Jukolaa ja muita tärkeämpiä suunnistuksia. Eilen illalla mukavuusalue jäi jo heti lähdössä kotioven sisäpuolelle, sillä vettä satoi kohtalaisesti ja Kilpijoen maasto on ollut aiemminkin työlästä kuivallakin kelillä. Löysin kuitenkin rastit, mutta kellohan ei kiitellyt. Tein ensin tätä päivitystä varten kartta/gps-käyrä -leikkeitä muutamista "rastinotoistani", mutta päätin olla julkaisematta niitä. Saisin ehkä vain moitteita tippaleivän piirrustusten plagioinnista.

Ensi viikoloppuna yritän käydä koko Grano-games -sarjan eli sprintin, pitkän ja keskarin. Sitten alkaakin olla treenit tehtynä Jukolaan. Penkan kipuaminen on jäänyt nyt aika vähille, vaikka tiedossa sitä on Harpatinvaaralla.

Tervetuloa vierailemaan pirkkalalaisen kestävyysurheiluyhdistyksen Jukola -leirissä! Telttapaikka on G-alueella ruutuvälillä 100-200, löydätte kyllä. Ei tarjoilua.

Edellisestä blogipäivityksestäni kuvitus jäi vähäiseksi. Satuin vasta nyt löytämään kameraltani kuvan jo unohtuneesta kohtaamisesta villisian kanssa:


Näin siis Jukola -rintamalla valmistaudutaan. Tiimimme valmistautuu vielä Jukola/Vätternrundan -viikonloppuun asti kauden päätavoitteeseen kovin eri tahoilla ja keinoilla. Peris valottanee osaltaan omaan välitavoitteeseensa Vättern -huipennukseen valmistautumistaan. Anna palaa Peris!

Päivitteli ja Periksen fillaritreenirapsaa odotteli Kapu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti