tiistai 20. kesäkuuta 2017

Kapun Jukola 2017 on taputeltu Harpatin rinteillä ja äärillä

Jukola-viikonloppu on nyt käyty ja siitä isommitta harmeitta selvitty. Tänään hölkkäilin kevyesti aamulla ja illalla yhteensä 16km ja totesin, että säikähdyttäneet lipat ennen viimeistä rastia eivät aiheuttaneet isompia vammoja. Ei siitä episodista muuta jäänyt kuin harmitus siitä, että kun ilma alkoi täystyhjennyksen jälkeen taas kulkea, tuli sitä ilmaa aivan turhaan käytettyä voimasanojen suoltamiseen mm. oman kylän seuran puuhamiehen kuullen. Hävettää.

Vimppa -klaani oli Jukolassa mukana tiimillä, jossa oli sopiva sekoitus taitoa ja kuntoa, sitkeää yrittämistä ja nuoruuden intoa. Erityinen kunniamaininta pitää antaa joukkueemme kolmelle "Tosi timmille tiimimimmille" (Martilta löytyy biisi tästäkin teemasta!) Vimppa-klaanista! He kaikki juoksivat sekä Venlat että Jukolan!

Itse tein keskinkertaisen suorituksen. Virheitä tuli (ks. kartta) enkä oikein jaksanut runtata, sillä kunto ei ole nyt kummoinen.

Alitimme kuitenkin oman tavoiteaikamme, emme jääneet aamun yhteislähtöön, teimme all time best -sijoituksemme eli vain muutaman pykälän päälle 300, voitimme mm. RC Eemelin (vaikka minä hävisin osuus-Eemelilleni selvästi), Hiiltomiehet ja Kemijärven urheilijat. Ensi vuonna tavoitellaan kakkosella alkavaa sijoitusta Hollolan supikoissa!

Kisajärjestelyt toimivat hyvin, vaikka etukäteen mietitytti, miten koko Jukola -härdelli pyörii Enon keskustassa. Hyvin se pyöri. Ratamestarit olivat onnistuneet tekemään radat niin, että ainakin minä jouduin itse suunnistamaan, sillä letkat olivat hyvin hajonneet. Olisinko sitten pysynyt mukanakaan kun lähtö oli sijalla 131 ja pudottelin siitä sijalle 249.


Oma vaellukseni meni noin:


Ja sitten roksuun fokusoimaan!

Raportoi Kapu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti