torstai 5. helmikuuta 2015

Elämä pelissä?

Tiistai-iltana oli taas jo lähes rutiiniksi muodostunut hallitreeni-ilta. Jokunen viikko sitten kuuntelin Annan ja Pasin tupareissa haltioituneena kahden konkarin (joista toinen SM-pronssimies Eläin) uusia mullistavia treenilinjauksia, joissa perusperiaate on, että ei lainkaan tonnin vetoja! Kaikkia muita vetoja kyllä, mutta ei tonnin vetoja! Niinpä tarkoitukseni oli testata strategiaa ja vetää 10*600m 45s palautuksella. Niin mukaansatempaava tämä uusi treenistrategia oli että kotona totesin sykekäyrästä juosseeni 12 kpl. Ihan vahingossa!

Kaarina Hazardin mainion havainnon mukaan nykyajan ihmisistä jää Somen kautta jälkipolville muistoksi vain kuvia ruo’ista, jotka nämä ovat syöneet. Tässä blogissa halutaan poiketa valtavirrasta, joten liitän tähän kuvan tyypeistä, joiden kanssa olen juossut (joskus, en tällä kerralla). Nuo veijarit juoksivat mm. niitä tonnin vetoja ja kahden tonnin vetoja. Hykerryttävän hauskaa oli ollut heilläkin.

Merkittävä saavutus kuluvalta viikolta koko tiimin kannalta on, että Peris on tuoreessa Juoksija-lehdessä näkyvästi mukana antamassa kasvot halliJUOKSULLE!


Raportoi, totesi ja valokuvasi Kapu

2 kommenttia:

  1. Onko nuo muka juoksijoita, osa on aika rotevan näköisiä.

    VastaaPoista
  2. Älähän nyt, muistan joskus jossain nähneeni rotevampiakin viiskymppisiä. Selkeesti Vetskulla lahjoja kuvaukseen, kun kaikilla kolmella molemmat jalat ilmassa. Eräs toinen kuvaaja ei meinaa näissä onnistua millään. ;)

    VastaaPoista