sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Vintsaa vuorovedolla

Järvinen kierreltiin tänään hieman reippaammin. Keli oli kohtalainen viikon takaiseen verrattuna, jäätä, karheaa jäistä lunta ja jopa sulaa, mutta tuuli oli varsinkin Rajasalmessa suoraan vastaisena tosi raju. Peris huolehti lenkin alkupuolen vauhdinpidosta, suunnistuksenomaisista maastokoukkauksista ja miesvoimistelusta aina Epilään asti. Nokian motarin valojen jälkeen Porche-ryhmä alkoi himoitsemaan vintsan keskarista, joten sitä lähdettiin työstämään. Peristä kiiteltiin pitkään hyvästä alkuvauhdista. Vintsan aikatauluun päästiin hyvin jo Ratinassa. Oma keskari oli 4:58/km, matkaa Järviselle tuli Nälkälaaksosta lähtevälle 29km. Eihän tuo ole juuri mitään, mutta tuntui kuitenkin urheilulta.

Omat viikkokilsat olivat 105km ja kaikki löysänpuoleisia. Ihan sopivasti kuitenkin tässä vaiheessa, kun oma välitavoite on maraton huhtikuun loppupuolella. Tässä vaiheessa kautta molemmat tiimin jäsenet työstävät peruskuntoaan omilla tavoillaan, sillä välitavoitteetkin ovat erilaiset.

Kirjasi Kapu

1 kommentti:

  1. "Peris huolehti lenkin alkupuolen vauhdinpidosta, suunnistuksenomaisista maastokoukkauksista ja miesvoimistelusta aina Epilään asti." :D

    VastaaPoista