lauantai 14. helmikuuta 2015

TC on taas rynnitty

Tämän puolenkuun kohokohta oli Teivo Cup eli TC. Kynnelle kyenneitä oli nyt 45, mikä lienee hieman alakanttiin kuluvan kauden lukemien valossa. Epäilimme Jämi42:n vaikuttaneen osallistujamäärään.

Reitti oli sama kuin aina, mutta olosuhteet jälleen erit kuin muilla kerroilla! Nyt oli ohkainen irtolumikerros, joka hidasti jonkin verran, mutta myös ilman nastoja juosseet jopa kehuivat pitoa. Itse juoksin IceBugin nastareilla niukasti alle 20min.

Otin tällä kerralla turpiin vanhempien herrojen sarjassa PJH:lta, mutta yritin maalissa lohduttautua ääneen sillä, että en ole vielä edes vetänyt hallitonneja alle 3:30 -vauhtia. Enkö tiedä vedänkö edes. Peris otti koko homman hieman rauhallisemmin, jopa jo tavaksi tulleen ensimmäisten satasten alkuhörhöilyn, jolla on pyrkinyt horjuttamaan Kapun kisakeskittymistä. Tämähän on tiimin kannalta tärkeä harjoitusmuoto WRC:tä varten, silä se opettaa edes Kapua keskittäytymään oleelliseen ympäristön häiriötekijöistä huolimatta.

Kisan jälkeen julistettiin juhlallisesti Tampereen polkujuoksu Cup osaksi Vimppa -tiimin WRC2015 -harjoitteita.

TC:n tulossivut ovat muuten aika tavalla tavallisia kisatulossivuja viihdyttävämmät. Muutamalla napin painalluksella havistelin hieman historian lehtiä tiimin TC-taipaleen osalta. Haasteet –toiminnolla voi pöyhiä mm. tiimin sisäistä TC-hegemoniaa:

Kaikkiaan osallistumisia on Periksellä 34 kpl ja Kapulla 62. Peris on keskinäisissä ennätysaikavertailussa ajallaan 17.11 (vuosi 2009) parempi ja tuon statuksen hän saanee pitää (Kapulla 17.24 jo vuodelta 2002). Yhteen on isketty tulisesti 20 kertaa vuodesta 2005 alkaen. Vuodet 2005-2007 olivat Kapun hallintaa. Vuodesta 2008 aina vuoden 2014 kisasarjaan kaikki keskinäiset on vienyt Peris. Yllättäen Kapu on kuitenkin nyt kuluvalla TC-kaudella onnistunut muutaman kerran rimpuilemaan maaliin ennen Peristä. Periksellä on 12 Kapun päänahkaa ja Kapulla 8 Periksen vastaavaa, mistä luvuista voi päätellä, että päänahat ovat uusiutuva luonnonvara. Suoritusaikojen nettoerosta tuleekin jo varsinainen turpajuhla, sillä Kapu on hävinnyt Perikselle yhteensä 13:06 eli kohta kokonaisen osakilpailun verran!

Naputteli Kapu

PS. Vimppojen WRC-tiimin blogisivun toimituskunta jatkaa sitkeitä ponnistelujaan tuottaakseen jatkossa myös asiapitoista sisältöä. Sitäkin on luvattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti