sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Eväjalkainen vedessä elävä petoeläin

Viikon harjoitteluaktit huipentuivat tällä kertaa pelkästään viikonloppuun. Lauantaina raastava Teivo Cup ja sunnuntaina rapsakassa kelissä hölkkäilty järvinen. Yhteensä näillä sai aikaiseksi Teivon 5km testi + n. 5km verraa ja su 26,3km juoksut. No yhtenä ehtoona kävin vanhemman tyttöni kanssa isä-tytär suhdeterapiassa eli opettamassa hänelle lumilautailun ihmeellistä tekniikkaa. Sain esimakua, mitä on tiedossa, kun alan näillä näppäimillä opettamaan hänelle ajoluvalla autoilua. Imaamikin selvisi ko rastista, joten pakko kait se on itsekin yrittää.

Arkiviikko meni sukkuloidessa Hesan ja parin kerran Turun välin reissaamisessa. Se ei varsinaisesti harjoittelumielialaa nostattanut, joten arki-iltojen tuloksena oli pitkiä yöunia ja sohvalla lojumista. Joku flunssapöpö selvästi vaani koko viikon ja yritti ottaa yliotetta. Lauantaiaamun pitkällisen harkinnan jälkeen päätin kuitenkin lähteä Teivoon toivoen, että turta kroppa on vain korvien välien aikaansaannosta. Paikanpäälle saavuttuani mielialaa nosti Moguli, joka piti perilliselleen biologian opetustuntia: "Tuolta tulee Hylje!" Ja kun juoksussakaan ei ollut kyse korvienväliflunssasta eli eteneminen oli työlästä junttaamista alusta asti kipeillä reisillä tai takaevillä, heräsi ekalla kilsalla kysymys, miksi lähdin. Teivon löylyissä olo oli kuitenkin kuin uudestisyntyneellä eli loppujen lopuksi lähteminen oli oikea ratkaisu. Pöpölle oli näytetty kaappia!

Sunnuntaina lähdettiin Vintsaajien porukkalenkille. Kapu oli onneksi etukäteen luvannut, että Teivon jälkeisenä päivänä otetaan palauttavasti ja paineita ei ollut viikon takaiselle hörhöilylle. Vintsaajien Top Gun -ryhmä lähti jo ekan vintsan jälkeen omille teilleen alittamaan vintsaa ja me taasen tulimme Kapun, Mogulin sekä Maton kanssa tasaisella rauhalisella vintsaa päällyttävällä vauhdilla (5.20min/km) perästä. Matto otti vielä mallikkaat lisurit päälle. Suoramajärvellä sijaitseva legendaarinen luultavasti maailman eniten yksityiskäytössä juostu Tunturi oli ilmeisesti palanut tai sitten varastettu, kun Matto oli lähtenyt kanssamme ulkoilemaan.

Ensi viikolla kuuleman mukaan pääsee halliin ainoastaan torstai-iltana. Alkuviikko menee kuninkuuslajin parissa Werstaan spinning -studiolla ja torstaina voisi yrittää juntata tonneja. Maaliskuun loppu lähenee ja uhoamisen ensimmäinen osa pitäisi pystyä lunastamaan. No onneksi välissä on talviloma ja viikon lumilautailut. Vuorossa on keskidieettiä. Seuraavalla viikolla eli maaliskuun alussa on vuorossa Lidl -laihis. Se on yhtä varmatoiminen kuin sinisen junan vessa. Syön joka päivä Lidl:n sugar free keinosokeroituja kurkkupastilleja (kaikkia eri makuja mutta menthol on paras, koska maistuu pahimmalle). Syömisen seurauksena pakki menee niin sekaisen, että mikään ravintoaines ei takuulla imeydy. Olen havainnut tuon tehokkaimmaksi ja helpoimmaksi dieetin boostaajaksi. Suosittelen, mutta max viikko kerrallaan ja kolme pastilliaskia per päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti