sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Kompassia lainataan



Roksuveteraanin kuuluu toimia myös hienon lajin lähettiläinä. Varmaankin mm. Vintsaajat -ryhmässä on niitä, jotka ovat aina salaa halunneet päästä kokeilemaan roksua.

Hieno mahdollisuus olisi Kesäillan Rogaining 19.7.2016. Maastot ovat hienoja juostavia Jämin kankaita ja polkuja ja rastipisteet ovat yleensä selkeitä. Suoritusaika on 2 tai 3 tuntia. Juoksuvoima on Kesiksessä valttia! Jämille kannattaa lähteä vaikka kilvoittelemaan Vimppa-tiimin kanssa. Aiemmasta informaatiosta poiketen Vimppat nimittäin ovat kisassa mukana ja tavoitteena on nyt voitto!

Tämä on siis haaste blogia seuraaville! Tarvittaessa lainaan kompassia, muuta lajivarustetta ei tarvitse.

Tänään ohjelmassa oli tiimin sunnuntaipitkis, 3,5 tuntia polkuja ja sorateitä. Välillä käveltiin pätkiä, jotta saisimme kehitettyä oikeata toimintamallia Someron kisaan. Eli juoksun ja reippaan kävelyn rytmittelyä. Ammejärven laavulla piti pysähtyä ihmettelemään, sillä koko paikka on nyt keskellä avohakkuuta. Birgitan reitti on kohta kokonaan yhtä avohakkuuvattupuskaa.

Haastoi ja raportoi Kapu

3 kommenttia:

  1. Olisihan siinä haastetta. Ihmetyttää kuitenkin, että mitä ihmeen järkeä on olla 2h- ja 3h-sarjat molemmat? Sehän on melkein kuin järjestäisi 9km ja 10km sarjat juoksukilpailussa...
    Ovelasti Vimpat aloitti jo henkisen taistelun, eli eivät paljasta kumpaan sarjaan itse osallistuvat. Ja vielä pistivät toimimattoman linkin roksusivuille ettei menisi liian helpoksi tehdä ennakkovalmisteluja;-)
    Eipä silti, juoksuvoima ei nyt ehkä ole ihan maksimissaan, joten ilman valtteja pitäisi pelata.

    VastaaPoista
  2. Toi 2h sarja on varmaan lähinnä nuoremmille tarkoitettu tutustumismahdollisuus. 3h on ilman muuta oikea vaihtoehto lajissa, jossa arvokisat mitellään 24h sarjoissa. Lisäksi kesiksessä pääsee oikean suunnistuskartan kanssa maastoon, joka tekee sekin tutusmisesta mielekkäämpää. Suosittelen lämpimästi!

    Peris

    VastaaPoista
  3. Toi 2h sarja on varmaan lähinnä nuoremmille tarkoitettu tutustumismahdollisuus. 3h on ilman muuta oikea vaihtoehto lajissa, jossa arvokisat mitellään 24h sarjoissa. Lisäksi kesiksessä pääsee oikean suunnistuskartan kanssa maastoon, joka tekee sekin tutusmisesta mielekkäämpää. Suosittelen lämpimästi!

    Peris

    VastaaPoista