tiistai 6. tammikuuta 2015

Hallitreeniä

Tänään nylkättiin pitkässä letkassa hallitonneja. Vauhti ei päätä huimaa (paras Periksellä 3:33 ja Kapulla 3:36), mutta alkaa olla riittävää kauden pääkisaan eli 24:lle. Oma päätelmäni omistani oli, että tarvis alkaa tehdä jotain tonneja tukevaa välillä. Tonnien jälkeen tehtiin vielä tärkeä tekniikkaharjoitus eli "Rastin vinkkaaminen karvalakille". Rasti on kuvan ulkopuolella, tietysti täsmälleen tiimiläisten sormien osoittamassa paikassa. Kiitos Mogulille treenin kuvaamisesta!

3 kommenttia:

  1. On se vaan niin sääli, kun paikallinen sienestyspäävalmennusvaikuttaja istuu selin kuvassa meidän tehdessä pääharkkaa. Voisi ottaa punakoneet, hilkat ja pelit sun pensselit tämmöttisistä tiimiyhteiskuvioista oppia. Ja harva tiimi saa Maimosta kuvaamaan perusharkkoja! Saatais ny vaan varmistettua se etustuspaikka sinne itte kisaan...

    VastaaPoista
  2. Ja pikku korjaus: paras vetoni oli 3.32,2 eli aika paljon nopeampi kuin 3.33.

    VastaaPoista
  3. Periksen korjaus on aiheellinen, sillä 24H -kisassa tuolla erotuksella kilsakeskarissa voidaan jo loppupuolella kolkutella sääntöjen rajoja, sillä tiimiläisten tulee saapua rasteille alle 20 m etäisyydellä toisistaan.

    VastaaPoista