perjantai 30. tammikuuta 2015

Tiristelyä

Meneillään on viimeinen vuorokausi ennen erästä Vimppa-klaanin vuosittaista urheilullista kohokohtaa. Tänään on nimittäin vuosigaalan yhteydessä perinteisesti tehtävä vuosipunnitus.

Tulos tietysti jännittää. Allekirjoittaneella on koko punnitushistorian ajalta alkaen 2008 laskeva trendi. Nyt tekee jo tiukkaa jatkuuko alamäki. Tuloksilla on merkitystä. Palkintoja ei jaeta, mutta aina on mahdollista ansaita toverillista ohjausta painonhallintaan, jos viisari heilahtaa kovin reippaasti.

Perinteisiin kuuluu lopputiristely vaihtelevalla paneutumisasteella. Tälle kerralla aion itse edetä kohti puntaria hieman kevennetyllä kaavalla. Tietysti intakeen on tullut kiinnitettyä jonkin verran huomiota viime päivinä. Vuosi sitten gaala- ja punnituspäivä sisälsi vielä kolme juoksulenkkiä ja saunan. Tänään mennään vain kahdella ja ilman saunaa.

Viikon treenaaminen olisi voinut olla tehokkaampaakin. Kelit eivät vain ole inspiroineet ja hallikin on kiinni. Keskiviikkona hipsin 10*n. 150m ylämäkivetoja. Muuten on toistaiseksi ollut kevyttä juoksentelua.

Kirjoittaa Kapu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti