sunnuntai 11. tammikuuta 2015

TC3 - joidenkin ominaisuuksien täsmätreeniä

Eilen kisattiin Teivo Cupin kolmas osakilpailu. Roksutiimi käyttää kaikki tilaisuudet hyväkseen eri ominaisuuksien kehittämiseksi ja eilen olivat vuorossa mm. läpänheitto ja läpän vastaanotto, rastilta lähtö ja hapenotto.

Heti lähdöstä Peris kiilasi Henkan kanssa Kapun kylkiin ja Peris aloitti peruskisaläppänsä treenaamisen. Kapun rooli on tässä tilanteessa on yrittää pysyä kasassa ja keskittyä urheilusuoritukseen. Jotenkin se onnistui sen aikaa, että päästiin erillemme.

Kääntöpaikalla pilkotti oranssi (rasti!). Kapu teki rastiltalähtötreenin oranssia merkkikeilaa hyväksi käyttäen eli otti käännöksessä sisäkurvin PJH:n vierestä ja ampaisi menemään paluusuuntaan. PJH:n mukaan eroa tuli heti 10m. Rastiltalähtönopeus vaikuttaisi olevan ok.

Etenkin paluumatka oli raskaassa kelissä Kapulle varsin hapokas ja happea oli yritettävä saada. Mogulin blogista löytyy kuvatodiste tästä raastamisesta ja PJH:n varsin kevyestä suhtautumisesta kilpakumppaninsa kovaan yritykseen.

Keli oli tosiaan raskas, tuoretta lumenpöperöä ja alla jäätäkin. 20 min alitukset jäivät tiimiltä tällä kerralla tekemättä. Alle vintsaa kuitenkin juostiin ja perusnopeus riittänee jo nyt kauden pääkisaan eli kaksneloselle. Raskasta oli myös tänään sunnuntain järvenkierto. Oli lunta, kylmä viima ja eilinen painoi jaloissa. Järvi tuli kuitenkin molemmilla kierrettyä vuoden ensimmäisen täyden viikon päätteeksi.

Tulevan viikon tärkein tavoite on kisapaikan saaminen kauden pääkisaan, jotta varsinainen projekti voidaan aloittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti