perjantai 7. elokuuta 2015

Ensi yönä Somerolla

Pirkkalan hölkkä saatiin hoidettua ilmeisesti kunnialla läpi. Kiitos siitä etenkin Hölkkäkalsleri Hannulle ja PirHi:n Jokelle, jotka laittoivat taas ramppaa kalkattamaan! Tapahtuman uutisointia löytyy kisan sivuilta. Uskoisin, että osallistujatkin olivat keskimäärin tyytyväisiä ja JaHakin sai makkaransa! Hienosti veteli luomujuoksua (vs. mattojuoksu).


Kulunut viikko on ollut oman juoksemisen osalta lähes pelkkää lepiä. Pari 7-8km lenkkiä olen juossut reippaasti. Viime sunnuntaina oli aika väsynyt olo, joten ehkä palauttelu on ollut hyväksi. Tänään olisi kiva lähteä reissuun tuoreemmilla jaloilla.

Kamppeet on kasattu. Eväät kokoiltu (3 PowerBar –patukkaa, 1 PB geeli kofeiinilla, 1 Maxim-geeli, pari Rainbow-vaksua ja PowerBarin Isoactive-jauhoa 1,5 litran settiin). Nilkat ja alasääret ajeltu, ettei LeukoPlast vie karvatuppejakin. Akut (2) ladattu, lamppujen tarve lienee useita tunteja. Viime yönä nukuttuna yli 10 tuntia kunnollista unta.

Vielä hyvät päikkärit alkuiltapäivästä (tänään lomapäivä, mutta onnistunee kuitenkin), metvurstileipien teko reitinsuunnitteuvaihetta varten ja loppuiltapäivästä matka Raulin B. S:n kotiseuduille. Toivottavasti ei kuitenkaan Aamuöiseen sateeseen. Tavoitteena on muuta kuin kaunis, mutta traaginen tarina. Sääennustekin näyttäisi suosivan.


Aiheesta toiseen herkisteli Raulin kanssa samasyntymäpäiväinen Kapu (eri vuodelta kylläkin)

5 kommenttia:

  1. Kysyn oman Perisroolini puitteissa. Mitä Jaha tekee kuvassa?
    A) Haukkaa makkaraa
    B) Selostaa hölkkää mikrofooniin
    C) Kannustaa Vimppoja toimitsemaan
    D) Canada

    VastaaPoista
  2. Heh! Oli hyvää! Sen mä vaan sanon, että ilo ilman makkaraa on teeskentelyä. Toivottavasti jäi toimitsijoillekin tänä vuonna.

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista