tiistai 18. elokuuta 2015

Tauhkaa


Tänään on pakkausilta, koska lähden pohjoiseen jo hyvissä ajoin. Monenlaista "tauhkaa" lähtee mukaan, koska varaudun eri yöpymismuotoihin matkalla, sopivan ravinnon saamiseen juuri oikeisiin aikoihin sekä kisaan, kyläilyyn ja turismiin.

Kisareppu painaa kaikkine varusteineen (mm. sääntöjen mukainen pakollinen varustus, varavalo jne.) nyt n. 2600g, mistä puuttuu maksimissaan n. 0,5l erä sekoitettua urheilujuomaa juomapussissa. Toistaiseksi suunnittelemieni eväiden paino on tuosta n. 820 g, jonka on määrä huveta tasaisesti kisan aikana. Aivan kaikki siitä ei ole edes repussa lähtiessäkään, vaan osa on "käsivarastossa", mm. suunnitushousujen taskussa.

Eilinen oli juoksun suhteen nollapäivä. Tänäänkin kävin vain n. 40 min kevyen juoksentelun. Ennen sitä hoidettiin Vintsaajat+ -porukalla Iso-H:lle yhteislähtökuvaa tulevia koukkupolvien SM-maantiejuoksujen buffausta varten. Komeimmat poseerasivat, Iso-H latoi kuvia ja minä vähän vielä varmistelin.

Saman session alussa alkoi hieman huolestuttamaan PJH:n suoranainen saamattomuus saattaa tiimimme viihdearvo yleiseen tarjontaan. Nyt hän vasta esitteli kolmea eri mahdollisuutta gps-seurannaksi, eikä ollut edes ymmärtänyt, että mikään muu ei ole mahdollista, kuin lahjoa tai muuten saada järjestäjät ymmärtämään, että heidän pitää lykätä meille gps-seurantapalikka. Tämän hän esitti vain yhtenä vaihtoehtona, mutta vaikutti kyllä panostaneen enemmän ajatusta joko lähes kelvottomaksi rikotun kännytkän tai koirien gps-pannan asentamiseksi tiimiimme. Ehkä me kerran talvella jo kuljetimme niitä yhdellä lekillä, kun PJH kävi vain järvisen lähtöpaikalla salamyhkäisesti lykkäämässä pari nyssykkää meille repuun kiinnitettäväksi ja haki ne kiireesti pois heti lenkin jälkeen.

Ehdottomasti kieltäydymme kahdesta jälkimmäisestä, sillä ne ovat sääntöjen vastaisia tai niiden kiertämistä!

Tauhkaa keräillen, Kapu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti