sunnuntai 2. elokuuta 2015

Hölkkäreitin fiksiä

Ensi keskiviikkona on Pirkkalassa urheilujuhlan tuntua, sillä Vimpat ja PirHi järjestävät tuolloin Pirkkalan hölkän. Lehdistöstä (Tamperelainen) saattaisi saada käsityksen, että runsasta kolmeasataa osallistujaa odottavana järjestäjänä olisi muitakin tahoja, mutta näin ei ole.

Kulunut kesä on ollut sateinen. Kun on käynyt niin, että eräs sähköverkkofirma on saanut luvan kaivaa kaapelinsa Pirkkalan kuntoradan alle, eikä ole saanut hoidettua hommaa kuntoon maaston märkyyden vuoksi, on kuntorata ollut heikohkossa kunnossa. Eilen reitillä kävi koneurakoitsija tasoittelemassa isoimpia, mutta märkyys oli heidänkin haittana. Tänään kävimme Vimppa-voimin lapio-, kottikärry- ja haravapelillä tasoittelemassa. Osa piti vielä jättää kuivumaan. Reittiä fiksaillaan vielä parin päivän kuluttua ja yritämme saada sen jonkinlaiseen kuntoon talkoovoimin (vastuu reitin kunnosta on ihan toisten tahojen).


Omat kuluneen viikon treenit:
Ma Lepo
Ti Työmatkojen juoksu 16km
Ke Polkulenkki Periksen kans 13km
To Työmatkojen juoksu 15km
Pe GPS -jäljen juoksu eräille poluille Pirkkalan Lenkkikarttaa varten
La Kevyt 13km Periksen ja Saksasta kotiutuneen Hesseli-Henkan kanssa. Kevyttä oli Henkallakin.
Su Raskas 24km Lamminpäässä. Molempien roksu-ukkojen jalat olivat liian väsynet suunniteltuun 33km lenkkiin. Pinsiön suuri taideteos Puuvuorikaan ei tällä kerralla aiheuttanut isompaa taidekokemusta, vaikka useimmiten se on elähdyttänyt. On hyvä huilia ennen SYR:iä eli Someron Yö-rogainingia vajaan viikon päästä ja saada fyyse sekä psyyke vireeseen.

Viikko 93km ja mukavasti mustikkaa pakkaseen.

Mustikkasaaliita muisteli Kapu

1 kommentti:

  1. Olisi paljonkin kommentoitavaa tahosta tai henkilöstä, joka esiintyy hölkän järjestäjätahona sitä kuitenkaan olematta, mutta tuo on hyvä ja riittävä kiteytys. Mulla oli viikon sykepiikki, kun Henkka esitteli lenkkimme päälle Saksasta tuomaansa avolaitosta. Todistettavasti pumppu jyhkii edelleen yli 200 lyöntiä minuutissa. Hieno on peli!

    Repsikan ovenkahvan käsipuristuskrampista toipuva Peris

    VastaaPoista