tiistai 4. elokuuta 2015

Someron ja hölkän odottelua

Meneillään oleva viikko on tiimillä toisaalta kiireinen, mutta kuitenkin pitäisi ottaa rauhallisesti. Perjantaina klo 22 starttaamme Somerolla 8 tunnin yö-rogainingiin. Somero on meille viimeinen kovempi treeni ennen varsinaista eforttia. Someron jälkeen alkaa herkistely, varusteiden trimmaus ja muu henkis-fyysinen valmistautuminen Saariselän WRC:lle.

Lamput ja akut on testattu, mutta on kuitenkin ensimmäinen kerta tälle kesälle, kun mennään metsään pimeällä. Sää vaikuttaisi ennusteen mukaan olevan lämpimähkö, mutta kostea.Maastot ja suunnistustehtävät tulevat Somerolla olemaan ”hieman” haastavammat kuin Kesäillassa Jämillä. Somerolla on ilmoittautumisjärjestyksessä gps-seuranta 50:lle tiimille, mutta etukäteen ei ole tietoa, kannammeko me värkkiä mukana. Se saattaisikin olla viihdyttävää seurattavaa reaaliaikaisena, joten lauantaina lienee muitakin väsyneitä.

Viime sunnuntainen ”pitkä” oli todella väsynyttä raahustelua tyhjillä jaloilla, vaikka loppupuolella itselläni vähän helpottikin. Ääneen lausuttiin siinä sekin arvelu, että voisiko Birgitta vaikuttaa vieläkin. Nimittäin molemmilla oli samanlaiset tuntemukset tyhjistä reisilihaksista. Sunnuntain jälkeen olen juossut jo yhden lyhyehkön lenkin, mutta aika hyvällä vireellä eli toivoa on. Viikon aikana pitäisi vielä hankkiutua oikein virkeään kuntoon, että jaksaa yön yli. Ihmeellisiä treenejä ei enää tällä viikolla tehdä. Tänään tiistaina teen jotain hieman reippaampaa juoksua, mutta matkaltaan maltillisesti.

Kiirettä alkuviikkoon tekee Pirkkalan hölkkä, jota kasaillaan taas Vimppojen puolelta antaumuksella. Ylimääräistä hommaa on teettänyt ja teettää edelleen reitin fiksaus. Yritetään kuitenkin saada aikaan reitinkin puolesta taas hyvä tapahtuma. Infoa myös naamakirjassa.

Someroa ja runsasta 300 hölkkäosanottajaa odottaen Kapu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti