sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Aina mun pitää etsiä punkkia!

Kapun viikko on kulunut suunnistusta opetellen:

Keskiviikko: Nokirastit Koukkujärven maastoissa. Koukkuakin tuli, mutta suht pienessä porukassa vitosella kakkonen.

Torstai: Torstairastit Vesilahdella ja tuloksena oli suhteellisen harvinainen hylsy tai sikäläisittäin ”oma rata”. Liian hyvin se juoksu menikin enkä tullut toka vikalla katsoneeksi koodia. Ratamestarille pisteet, oli kaksi vierekkäistä notkoa ja minä otin sen väärän. Aikaa kului n 54 min 6,2 km:n radalla ja olisi ollut ykköstila kolmella minuutilla. Mutta kun ei malta…

Perjantai: Vimppojen Jukola-leiri Sastamalan suunnalla. Todella hyvää maasto ja rata, mutta tuli häröiltyä useammalla rastilla ihan rastiympyrässä. Lisäksi tuli yksi täysi musta hetki kun lähdin laavun lähellä olleelta rastilta väärään suuntaan ja koira perässä.

Lauantai: Metsäjuoksua kotinurkilla ja taas punkki! Sanotaan, että näiden vuoksi pitäisi pukeutua suojaavasti, mutta tämä käveli vatsanahkaa pitkin suunnistuspaidan alla olleen t-paidan alla, vaikka paidan helma oli trikoiden kauluksen sisällä. Miten ihmeessä se sinne pääsi! Kai se tarttui samoilta paikoilta kuin viikontakainenkin eli suositulta kotieläinten ulkoilutuspolulta. Se olisi aika loogista. Parempi siirtyä umpimetsiin asutuksen läheltä.

Sunnuntai: Kävimme Talkkarin kanssa juoksemassa Pulesjärven hienoissa maastoissa (eli umpimetsissä) merkattua harjoittelurataa (mulla 26 rastia). Taas oli rastiympyrässä surraamista, mutta osaksi laitan syyn hailakoille merkkikrepeille, joilla rastipisteet on merkittynä maastossa. En meinaa erottaa niitä auringonvalon kirjomassa maastossa. Oli seassa ihan kunnon pummaamistakin.





Ja siten julkiset pahoittelut. Roksutiimi ei ole pystynyt osallistumaan Tampereen Polkujuoksu –Cuppiin, vaikka se taannoin julistettiin meidän viralliseksi harjoitukseksi. Meillä on ollut kipeitä jalkoja, matkoja, taloyhtiön kokouksia, pakki sekaisin jne. Saas nähdä, päästäänkö yhteenkään. Itselläni on ensi tiistainakin työreissu.

Someron 8h yö-rogaining 7.8. on nyt piirretty kalenteriin yhdeksi pääharkaksi. Grano-Gamesien 2h rogaining 7.6. on vielä harkinnassa.

Punkkietsivä Kapu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti