keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Hulttioviikko vietetty

Vanha perinteeni on ollut pitää ns. Hulttioviikkoa maratonin jälkeen. Mitään erityisen tarkkaa speksiä tuohon viikkoon ei ole ollut, mutta yksi teema on ollut ravintopuolen epäterveellisyys. Tällä kerralla viikkoon on sisältynyt mm. pizzaa, rasvaisia ja suolaisia puolalaisherkkuja, esim. makkaroita ja pitkään haudutettua suussa sulavaa porsaan potkaa haudutetulla hapankaalipedillä (nam) ja hieman oluttakin. Tänään vedin vielä kebabit työreissun tiimellyksessä.


Kebabin päälle päätin päättää jo hieman venähtäneen hulttioviikon. Nyt olen taas hyvin motivoitunut syömään terveellisesti!

Liikuntaakin on tullut jo hieman harrastettua maratonin jälkeen. Lauantaina tunnin metsälenkki, sunnuntaina 40 min kevyt lenkki rouvan ulkoilutusta ja maanantaina Hervannan iltarastit. Tuo maanantain rastireissu 7km radalla olikin yllättävän raskas reissu ja aikaakin kului. Rastit eivät olleet niinkään hukassa, mutta metsäjuoksu vieläkin hieman kankeilla jaloilla oli työlästä. Joitakin aivan hölmöjä reitinvalintoja tein myös ja niissä tuhraantui aikaa. Eikä ole koskaan ollut niin paljon kaatunutta kuusen runkoa poikittain kuin eräillä väleillä! Reissun jälkeen reidet olivat yllättäen niin kipeinä, että olen jättänyt parin päivän urheilut väliin. Tänään tein vain työkävelyä maastossa.

Tästä eteenpäin on opeteltava taas suunnistamista, sillä Jukola häämöttää jo. Teemoina voisivat olla reitinsuunnittelun parantaminen, kartan ja maaston lukemisessa oleellisen hoksaaminen ja metsäjuoksun sujuvoittaminen. Ja koheltamista voisi vähentää.

Tiimi alkaa myös kiertelemään metsäpolkuja, eli lajiharjoittelemaan, kunhan Peris palailee maailmalta.

Kohelteli Kapu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti