maanantai 4. toukokuuta 2015

Hesselöintiä

Pääharkkarapskojen ohelle pieni päivitys valmistautumisesta välitavoitteeseen matkalla kohti suurta päämäärää. Seuraava välitavoite on Pirkan +36 vauhtiryhmän vetohommat kesäkuun alussa. VäliTeen takia ajelin pari rapsakkaa pyörälenkkiä viikonloppuna ja skippasin nylkkäämiset.
Pääharkkapäivänä en ehtinyt varsinaista fyysistä suoritetta tekemään, vaikka fixillä ajelu harkassa ihan hyvää tekikin.

Lauantaina oli melkoisen tummaa taivasta tarjolla ja päätin suunnata cyclolla Pirkkala-Lempäälä reiteille. Siinä kun ei pienet sateet jäädytä tahi hyydytä ihan niin pahasti kuin maantiellä. Ajelin Kalliojärven nousupätkän lärvä irvessä ja Hakkari-Pla latupohjat varsin tiukalla intensiteetillä. Ja taas kerran tuntemukset yllättivät positiivisesti. Tiukasta niukistelusta aiemmilla viikoilla huolimatta kulkupolitiikka oli yllättävän hyvää. Sunnuntaina lähdimme Paten kanssa roikkumaan Santun väkevään tempopeesiin Tottiksen lenkille. Olihan muuten rapsakkaa menoa. Kirjoittelen tätä Tukholman lentokentällä matkalla Orlandoon ja jalat ovat kohtuullisen pakahtuneet eilisen marinoinnin jäljiltä. Ei jäänyt Tottarin vastatuuleen puskussa epäselväksi, että Santtu voisi tarvittaessa vetää yksin Pirkan +36 keskariryhmän. Kaveri on kunnossa! Itselle tuo treeni oli tosi tärkeä testi, missä mennään hesselikunnon kanssa. Kovat treenit ovat jääneet ajamatta ja pikkaisen on alkanut kylmäämään lähestyvä Pirkka. Se ei kuitenkaan ole itselle ollut parina edellisenä vuotena vetohommissa mikään läpihuutojuttu, vaikka hesselikisakunnossa olen ko aikaan ollutkin.

Nyt on edessä parin viikon reissuputki ensin Orlandossa tämä viikko ja perään perinteinen Intian viikko, joka tuskin tälläkään kertaa jättää vatsaa ummelle. Molemmat ovat työreissuja eli treenislotit ovat nyt tiukassa ja ne pitää hyödyntää maksimaalisesti. Lenkkarit on mukana!

Tulevana perjantaina käyn kääntymässä kotosalla ja tarkoituksena on tehä yksi henkilökohtainen pääharkka. Osallistun nimittäin nuoremman tyttäreni show -tanssitreeneihin ja se tulee olemaan kaikkea muuta kuin mukavaa. Miksi olen aikanaan ajautunut kestävyysurheilun pariin:
1. olen diesel
2. olen kankea ehkä kankein
3. en omaa minkäänlaista koordinaatio tai rytmitaitoa

Kohdan 1-3 ominaisuuksilla treeni sujuu kuin tanssi! Voihan olla, että minua käytetään nostoihin :-). Miksi tämä on henkilökohtainen pääharkka. No kun uskoisin että siellä venytellään. Se tulee olemaan ainoa kerta, kun venyttelen ennen Saariselän starttia.

Niin ja tuli mulle pari konehesseliäkin viikonloppuna. Hienoa on jytkyttää.

Tällaisia treeniajatuksia kirjaili Peris

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti