sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Kuntosuunnistusta ja suunnistusta

Edelleen opettelu jatkuu Jukolaa varten. Nyt kyllä täytyy jo ehdottomasti sanoutua irti siitä PJH:n suunnistuksen universaalista km-vauhtivakiosta 5min/km. Mulla ei vain taidot riitä! Lienee niin, ettei niittää voi sieltä, mihin koskaan ei kylvetty...

Maanantaina oli iltikset Mustalammin kartalla ja hyvä suoritus tuli lähes loppuun saakka eli ei tullut hyvää suoritusta. Viimeinen rasti jäi ensin leimaamatta. Useita minuutteja kortintarkistusjonossa seistyäni katsoin vielä karttaa ja huomasin, että viimeinen rasti jäi leimaamatta. Himputti! Kävin leimaamasssa ja uudelleen maaliin. Voi kehvatsu, etten sanoisi!

Keskiviikko: Seikkailua edellisen viikonlopun sm-keskimatkan kartalla Ikaalisissa. Olin täysin kuutamolla! On nämä Ranet, Timot, Mervit ja Sarit kyllä aika epeleitä menemään! Sinnepä voisi mennä itse kukin kokeilemaan esim. 5min/km -rytmiä, karttaa saa lainaan. Itse puolustaudun vähäisesti sillä, että ei saatu rastimääreitä mukaan lainkaan ja maasto oli täynnä eri reittien rasteja.

Torstai: Työpäivän päälle tirsat ja pienen mietinnän jälkeen oli pakko lähteä Kylmäkoskelle iltarasteille. Jotenkin piti itsetuntoa yrittää kasailla edellisen illan kyykyn jälkeen. Jukola on tulossa ja silloin pitää olla asenne ja itseluottamus kohdillaan. Sain radan selvitettyä, vaikka oli "vaikea 6 km". Vihreitä tuli, mutta osaan sentään edes vähän suunnistaa!

Perjantai: Vain 7 km:n kevyt hölkkä.

Sunnuntai: Puhis tuli hakemaan aamulla Rautia-Rasteille Pälkäneen Aitooseen. Seikkailin kuntosarjan vitosen läpi. Alkupuoli oli suhteellisen hankalaa pienipiirteistä "supikkoa". Ennen pitkää rastit löytyivät, koodit oli oikein ja kun olin lopussakin tarkkana, huomasin, että maali oli kartalla merkattu väärin. Hyväksytty suoritus kuitenkin.

Tämä oli siis kuntosuunnistusta kaikki edellinen. Oikeaa suunnistusta on nähtävissä kuvissa, joissa Puhis ja Raksa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti