maanantai 22. kesäkuuta 2015

Jalottelua - 9 viikkoa

Takana on hesselivapaa viikko ja jonkinmoinen jalkapelillä tehty harjoitusrupeama. Adaptaatio juoksuaskeltamiseen on käynnistynyt ja oikeastaan se on sujunut aika mukavasti. Kapu nostatti sunnuntaina tiimispirittiä soittamalla Eläkeläisten maailmanlopun ei kun -ympäri humppaa ajellessamme kohti Kangasalan polkulenkin lähtöpistettä. Ilmeisesti korvamadon poisto vaatii kovia keinoja. No se poistuu tai ainakin vaihtuu, jos ei uudeksi madoksi niin ainakin tinnitykseksi viimeistään pääharkka nro VIII koittaessa Puntala-rockissa.

Viikon kohokohta oli ehdottomasti Viimeisten pirkkalaisten kesäpäivät juhannuksena. Tosin ehtoon omat toimet aiheuttivat sopivan maalausolotilan juhannuspäivälle. Pensseli kulki täristen mutta vakaasti talon seinälaudoituksella ja tärpätti (ulkoisesti) kevensi sopivasti kirraavia ohimoita. Taivuin silti ehtoosta kiihtyvälle veksille, joka oli valmistautumissarjassa eka varsinainen juoksu VK. Niitä olisi tarkoitus ottaa mukaan viikottain ja maltilla pidentäen.

Viikon toinen kohokohta on ollut talon maalausprojektin käynnistyminen. Hubaa on tiedossa vielä monta tuntia, mutta toisaalta kesääkin on jäljellä.






Viikon saldo:

Ma Kapun kanssa polkulenkki palauttavasti ja jalkoja edellisen päivän pitkästä norjistavasti - 8km
Ti ja Ke Talon ulkopesu - aika intensiivistä taiteilua nostimessa ja välillä katolla
To Lepo
Pe Kapun kanssa kevyehkö 17km lenkki
La Maalausta 3h ja ehtoolla 10km paukusta kiristyvä veksi asfaltilla - 46:27min, rennosti
Su Polkulenkki Kapun ja JaHan kanssa Kangasala-Aapiskukon tuntumaan meno paluuna 33,55km, 3.36h ja päälle 5h maalausta tikapuilla taiteillen

Olemme pikkuhiljaa tehneet viimeisten viikkojen treenisapluunaa siihen kuuluisaan exceliin, koska Vintsaajistakin monet aina tekevät lenkkejä sen takia että kuuluisissa exceleissä lukee niin. Imaami taasen nykyään jättää tekemättä lenkkejä, kun hänen excelissä lukee niin. Polkulenkillä pohdimme, mikä on hänen top secret projektinsa. Aihetta siivitti hänet lepoon määrännyt tai paremminkin saanut excel - on sillä taulukkolaskentaohjelmalla korkeampia ja ennen näkemättömiä voimia. Olimme nimittäin varmoja, että kaveri saapuu lähtöpaikalle ysiksi ja lähtee lenkille mukaan. Katsoin oikein wikipediasta asialle virallista totuutta, mutta senkään avaama selitys aiheesta ei oikein tunnu sopivan pirtaan. Luultavasti PJH hinkkaa treeniä ja iskee jossain WRC Rogaining kisastatuksen saaneessa tiimissä meidän kimppuun kuin foliopäinen kojootti...

Alkaneella viikolla olisi tarkoitus keskittyä kelien salliessa maalausprojektiin ja ainakin pitkät siivut jäävät väliin, jos ei kuiteskaan maalarin ohennuksessa niin juoksujen osalta ainakin.

Näissä kuvissa ja tunnelmissa Peris ja paikkana Pirkkala








2 kommenttia:

  1. Tulevana sunnuntaina muuten excelissä lukee pitkä lenkki! Jos on polkua tarjolla, niin viime sunnuntainen jääköön yksittäiseksi tapaturmaksi..

    VastaaPoista
  2. Kyllä vain! Korvamato alkaa vaihtua toiseksi. Tietysti tuo kolvaus-kohta menee aiempaan blogijuttuun viitaten niin että "...sykemittareita rankasti kolvataan..." ja sen jälkeen "Talkqvistin Aarnea kuunnellaan ja hyhhyh housuissa humpataan..."

    https://www.google.ee/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=B8qKVZ6ZAcH-UOnDvJAO&url=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3D6dNtFFtONE0&ved=0CB8QtwIwAQ&usg=AFQjCNGxAbTUx8pQBXedx0TNcWLepZKUDA

    VastaaPoista