maanantai 15. kesäkuuta 2015

WRC2015 - 10 viikkoa

H-hetkeen on 10 viikkoa. Viimeisten pirkkalaisten huikea jukola suoritus tehty, josta Kapu varmaankin raportoi tarkemmin. Onnittelut joukkueelle hienosta suorituksesta monellakin tapaa! Virittelin oman kisastudion tapahtuman, jos ei seurantaa, niin fiilistelyä varten. TV -lähetyksessä joukkue sai kosolti huomiota!




Nyt on sitten aika siirtyä asteen järjestelmällisempään harjoitteluun. Tiimin pääharjoitteet pitää sopia ja aikatauluttaa. Ajatuksissa ovat ainakin: monet polkupitkikset, rogsut (kesäilta ja Someron yö), PJH Birgitta Challenge 47km, Puntala rock jne... Oma ajatus olisi tehdä joka viikko pitkä ja joka toinen viikko ylipitkä polkulenkki. Sekaan vähän Pirkkalan sorakuoppavetoja ja muita veksejä. Hesseliä kerran viikossa pitkästi tai kovasti. Konsultoin aiheesta kuitenkin joukkueemme kokenutta ultraajaa eli Kapua ja päivittelen sapluunat sen jälkeen. Kovin henkilökohtainen harjoitus lienee kuitenkin talomme maalaus tässä alku kesästä.

Viime viikko meni Pirkasta toipuessa ja muissa arkikiireissä. Sain kuitenkin viikonloppuna pari hyvää harkkaa aikaiseksi:
- La Markuksen kanssa 100km hesseliä palauttavalla moodilla
- Su Markuksen ja PJH:n kanssa polkulenkki 34km

Juoksimme Kangasalan keskustasta Aapiskukon tuntumaan ja takaisin. Lenkki meni mukavasti rupatellessa lukuunottamatta parin kilsan juoksun jälkeen kohtaamaani pahaa aineellista takaiskua. Koeajoin uutta Camelbagin juoksureppua, jonka hankin talvella tulevaa huipennusta varten. Olin pakannut reppuun vähän ylimääräistä. Rinnuksilla oli 2*0,75L pullot juomahuoltoa varten ja selkäosassa repun juomapussi täytettynä n 2L vedellä ylimääräiseksi painoksi. Parin kilsan juoksun jälkeen alkoi selkä kastumaan ja revin pussin repusta pois huomatakseni, että pussi oli revennyt saumasta. Tuota lukuunottamatta reppu on aivan loistava ja tulee olemaan kaikissa pääharkoissa mukana ja h-hetkellä. Lenkistä tuli sitten 2kg kevyempi kuin oli tarkoitus, mutta eipä se loppulenkistä enää painanut mieltä pätkääkään. Yhteensä parista treenistä tuli mukavat 7h harjoittelua. Pikkuisen vielä Pirkka painoi jaloissa, mutta ei mitään dramaattisia kipuja kuitenkaan.

PJH:n kanssa oli puhetta eilen polkulenkillä, että "PJH Birgitta Challenge 47km" on viime kesän kokemuksella sen verran kuormittava, että yksi riittänee ennen h-hetkeä. Iteroin päivää alustavasti ja yksi hyvä ajankohta voisi olla la 25. tai su 26.7. Tämä pitää tietenkin jiirata Imaamin sapluunoihin ennen lukitsemista. Tässä kuitenkin Kapulle ja Imaamille ehdotuksena päivämäärä.

Tällä viikolla homma jatkuu ti-ke talon pesulla, jonka jälkeen Juhannus ja Vimppain kesäpäivät.


Raportoi Peris




1 kommentti:

  1. Kirjasin exceliin Birgitta Challengen viikonlopulle 25.-26.7. Se sopii hyvin viimeistelynä loppukesän suurtapahtumaan, eli Pirkkalan Hölkkään.

    VastaaPoista