sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Saaremaa valss

Hieman vaatimaton treeniviikko on takana. Aikaisin maanantai-aamuna suunnattiin rouvan kanssa Saarenmaalle. Siellä oli tarkoitus juosta yksi pitkiskin, mutta sunnuntain polkuiloittelu aiheutti vasempaan pohkeeseen kiristystä. Ehkä olisi ollut parempi kavuta harjunrinteitä kävellen, kuten Peris voittopuolisesti teki. Tarkoitus oli, että puolisko olisi pyöräillyt mukana pitkiksen, mutta eipä kelit oikein olisi pyöräilyyn passanneetkaan kun ei olisi ollut kuitenkaan hesselöinnistä kyse.

Ma Kolme vartin juoksentelu koleassa Kuressaaressa.
Ti Aamulla 10 km kevyesti ja ip 10 km reippaasti. Edelleen koleassa Kuressaaressa. Illalla käytiin katsomassa juhannuksen vieton alkua, muttei jaksettu enää lähteä myöhemmin kokolle. Juhannustunnelmaa pystyi kuitenkin kokemaan apartementin parvekkeella netitse ex-senaattorin avustuksella.
Ke Huilipäivä pohkeen vuoksi.
To Varovaisesti 6 km edelleen koleassa Kuressaaressa.
Pe Huili- ja matkapäivä.
La 11km lenkki Pirkkalan metsissä ja poluilla. Samalla reissulla kävin varovaisesti tutkailemassa, miten Periksen suti heiluu. Maalaushomma tuntui olevan loppusuoralla.
Su Juoksua ja kävelyä Pirkkalan umpimetsissä ja poluilla n 1:50. Viimeinkin kesäisemmässä kelissä ja mustikan raakileita ajoittain tähystellen. Se on kiva, ettei ole mitään pelkoa siitä, että tiimikaveri hyökkäisi samoille paikoille, sillä Periksellä on tosi varma ja vakio mustikkapaikka Kangasalan puolella. Periksen apajalla on tainnut olla aika vakio tuotto, vaikka satoennusteet ovat vuosittain vaihdelleet kovastikin.

Pohje vaikuttaa olevan ok. Ja korvamato on vaihdettu, ei kuitenkaan tuohon linkin biisiin, toivottavasti.

Ehkä tämä tästä, toivoskelee Kapu

PÄEVITYS: Tiimi on nyt ilmoitettu Kesäillan roksuun Vimppojen 3-joukkueena. Näin siksi, että vähintään puolittaiset lupaukset Vimppojen 1- ja 2-joukkueen osallistumisesta saatiin juhannuksena Vimppain Kesäpäivien tiimellyksessä. Todennäköiset 1- ja 2-tiimiläiset olivat tuolloinkin varsin skarpissa kunnossa, joten mihinkään juhannus-kesäpäivä -huumaan ei voi vedota! 3-tiimi pitäytyy tällä kerralla omassa kaksimiehisessä kokoonpanossa hioen vielä tiimityön viimeisiä särmiä ja tiimityöskentelyyn oleellisesti kuuluvaa läppendaalia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti