perjantai 17. heinäkuuta 2015

Hakkari -Tour

Viikon pitkis asettui näin perjantaille mm. kulttuuri-kiireiden vuoksi ja suunnaksi valikoitui Hakkari kaasulinjaa ja muita sorabaanoja myöten.

Aamun sääennuste näytti heikolta: IS oli oikein tehnyt jutun siitä, kuinka raju ukkosrintama moukaroi Suomea tänään ja ennustekarttojen mukaan vettä piti tulla kovasti ja ukkosen räimiä koko suunnitellun Hakkari-reissun ajan. Katsoin oikein tarkoituksella IS:n opetusvideon "Ukkoskyykky".
Alkumatkasta sateli, mutta jälkipuoliskolla jopa aurinko paistoi risukasaan.

Vaihtelun vuoksi otin muutaman rogsulle ominaiseen etenemistapaan jne liittyvän kuvan. Alkumatkasta mukana oli myös Raksa-Rane, jolla taisi tulla vilu roksutiimin vauhdissa.


Olemme vannoutuneita Speedcross-miehiä, niistä kuva, koska unohtuivat ensimmäiseltä PRINSIIPIT-listalta.


Kuvaan pääsi geelinmussuttajien taustalle myös Hakkarin vesitorni, josta huimapäisen seikkailukisailijat, mm. R-R rouvineen taannoin tulivat alas köysipelillä. Totesimme, että meiltä jäisi tuo tehtävä väliin.


G-merkkisellä laitteella mulle kertyi 34,79km (Perikselle kai lähemmäs 40km). Mukana G:n lisäksi oli myös S-merkkinen GPS-Pod. Minuutin tallennusvälillä se kirjasi matkaksi 32,6km, reitti oli aika selväpiirteinen, joten koko ero ei selity minuutin tallennusvälillä. GPS-Podin jäljessä näkyykin mm. kuvan mukainen oikaisu, vaikka prikulleen sama reitti mentiin edestakaisin ja podi sai olla koko matkan ihan rauhassa juoksurepun päällä kiinnitettynä... saapas nähdä, lähteekö koko härpäke WRC-reissulle.



Terveisin Kapu

1 kommentti:

  1. Mulla kertyi 40,2km pienellä lisurilla. Halusin saada nelikymppisen täyteen ja otin pienen mittavirhevaran päälle. S merkin tuote gps ranteessa.

    VastaaPoista