maanantai 27. heinäkuuta 2015

Ravinteita

Kapu kirjoitteli eilisestä Birgitta Challengesta rapskaa. Näin päivä lenkin jälkeen vielä tuntuu jaloissa ja erityisesti jalkaterissä, kun ne tuli lyötyä monta kertaa kivien reunaan. Nilkkateippaus oli tällä kertaa ei pelkästään hyvää sisäänajoa Saariselälle vaan todelliseen tarpeeseen liukkailla kivillä ja juurilla. Kyllä toimi ja hain tänään pari rullaa Leuko Plastia lisää Sienestäjän kaupasta. Eilinen oli hyvä reissu ja tärkeä valmistautumistreeni. Kiitokset mukana olleille ja Imaamille juottopisteiden hoitamisesta. Edelleen voin ilolla todeta, että aiempi harjoittelu on purrut! Yhtään satasen viikkoa ei ole kasassa, mutta laatu on ollut sitäkin parempaa ja kuitenkin palautumiset on tullut otettua tosissaan. Viime viikolta kertyi parhaat jalkakilsat eli 99km.

Ravintopuoli tuli viime vuonna hoidettua Hailuodossa turhan runsaalla evästyksellä ja taisi puolet tulla reissulta takaisin niin kuin 8h roksuissakin on tupannut käymään. Viime vuonna piti kirjata ylös, kuinka paljon mitäkin tuotetta kului. Vaan ei tullut laiskuuttani ja saamattomuuttani kirjattua. Nyt olen tehnyt suunnitelmaa ja yrittänyt laskeskella määriä. Kaikki mukaan kelpuutettavat tuotteet ovat etukäteen käytännössä koeponnistettuja ja hyvä niin. Ajattelin nimittäin ottaa sipsejä reissulle mukaan suolan takia ja kokeilinkin niitä sitten eilisellä lenkillä. Ei toiminut sitten alkuunkaan. Ensin mahaa kipristeli ja sen jälkeen tuli huono olo. Onneksi homma oikeni urkkajuomalla ja mielenryijyllä. Sipsejä siis ei tule mukaan Saariselälle! Toinen uutuus olivat ABC salmiakkiaakkoset ja ne toimivat. Someron yöroksussa pitää tehdä vielä määräkokeilu ja jiirata sen mukaan lopullinen setti kohdalleen. Tässä tämän hetkistä suunnitelmaa ravinnoista, joka saattaa vielä säätyä hyvinkin paljon ja alaspäin.

Tiimin ehdoton ravintonyrkki on Rainbow:n vakomakkara eli Salami Snack. Sitä on ollut monella reissulla mukana ja on toiminut hyvin. Somerolle toki otan vähän varaekstraa mukaan, mutta ym taulukon satsilla pitäisi selvitä ja jos kaikki ei mene, niin Saariselän osuutta voinee pienentää.

Huomiselle olisi super triplan kolmas pitkä suunnitteilla, mutta sen voi lyödä lukkoon vasta aamulla kun näkee jalkojen kunnon. Nyt on sen verran epämääräisiä kipuja pitkin poikin, että tämä päivä menee koiran ulkoilutuspuuhissa.

Haikan ravintonurkasta kynäili Peris

1 kommentti:

  1. Nyt on kyllä Excelit viimeisen päälle viritetyt! I am impressed!

    VastaaPoista