keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Viikon välitilitys

Työpaikan erään kerroksen ovessa lukee "Ura-tilitys". En ihan täysin ymmärrä, mitä tuo Ura-tilitys tarkoittaa, paitsi tietysti virkamiehenä sen humoristisen merkityksen. Kun on se "ura", on se nokkimisjärjestys ja on paljon muuta merkillistä, mikä uraan vaikuttaa.

Tiimi ei kuitenkaan tee vielä ainakaan kuuteen viikkoon tilitystä urastaan, vaan ainoastaan satunnaisia viikko- ym. tilityksiä:

Ma: Kevyttä 11-12 km sorateitä, säät ovat edelleen mitä hienoimmat liikunnan harrastajalle, kunhan Beach Volley ei kuulu repertuaariin.
Ti: Yllättävän sukulaisvierailun alla pakkoraossa 18 km soratietä ja asfalttia.
Ke: Aamulenkki jäi käymättä, kun en kehdannut pyytää lupaa anopilta tai pyytää mukaan. IP: 8 km kevyttä, anoppi oli jo jatkanut matkaa.

Pitkis pitänee tehdä perjantaina, sillä viikonloppuna ahistavat musiikkitapahtumat. Perjantaina olisi Jones-keikka Pakkahuoneella, mutta voi olla, ettei pysty kykenemään, sillä aloittavat vasta puolilta öin. Urheilijan rytmi menisi ihan sekaisin ;) Lauantaille on liput Porin Kirjurinluotoon Buena Vista Social clubin vuoksi. Jones ja Buena V. ovat menneisyydestä, luotettavan lähteen eli Periksen mukaan Jones soi nyt hyvin, mutta Buena Vistan kokoonpanossa on vielä KAKSI alkuperäisjäsentä ja kyseessä on jäähyväiskeikka Suomessa!

Viikosta on tarkoitus tehdä n 110-120 kilsainen, joten joka tapauksessa viikonloppuun pitää tiivistää.

Taktiikkaharjoitteina on tullut jo hieman mietittyä roksun energiapuolta. Tänään vakoilin Hailuodossa hyvin menestyneen tiimin raporttia sen suhteen, kuinka paljon energiaa heillä oli mukana. Meillä oli liikaa ja sitä asiaa aiottiin opetella seuraavalle kerralle. Liikaa tuntui olleen vakoilun kohteellakin, mutta aika eri määrä/jäsen (toisella mukana n. 2500 kcal ja toisella 3800 kcal karkeasti arvioiden). Täytynee aloittaa ihan varsinainen laskentaprojekti tämän suhteen. Nimittäin liika painaa, mutta toisaalta olisi hyvä, että eväs riittäisi.

Meidän vahvuutemme on tietysti ns. sisäelinrasva. Siitähän energiaa riittäisi, kunhan tekemisen intensiteetti olisi sopiva.

Tilitti Kapu




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti