lauantai 14. maaliskuuta 2015

Lähtönopeus on kunnossa

Ihan aluksi täytyy pyytää julkisesti anteeksi Perikseltä. Ehdin jo soimata tiimikaveria tänään Teivo Cupin verkan aikana päätöksestä lähteä hesselöimään (=pyöräilemään ja huutelemaan ulkoilijoille), mutta niinpä vain Peris kurvasi lähtöpaikan parkkiin muutamaan minuuttia vaille starttia. Hieno homma!

Molemmat mentiin alle 4min/km keskarilla läpi, joten rogsua varten lähtönopeus on ok. Voimme täst edes keskittyä matkanopeuden ylläpidon kehittämiseen.

Oma TC oli aika nihkeää, enkä oikein saanut juonesta kiinni. Maalissa oli kuin ei olisi juossutkaan. Lisäksi en ehtinyt saada kelloa käyntiin kun Mannerin Pekka oli vähän hätäinen lähetyspuuhissaan. Ei ollut ajan kulusta muuta käsitystä kuin että kyllä sitä kuluu. Toivorikkaasti ajattelin kisan jälkeen kuitenkin, että jospa treeni on vasta menossa lihakseen ja realisoituu sitten aikanaan, kun keventelen. Toinen mahdollisuus on se, että PJH on käyttänyt voodoota ja siirtänyt jumin meikäläiseen. Nuo ortopedin loppukoelaulu -jutut viittaavat karibialaisiin metodeihin. Itse PJH veti tänään kengällä tosi hyvin, mikä sekin viittaa siihen, että jollakin taikuudella hän on juminsa hukannut.

Huomenna vedetään kengällä taas Pyhäjärvilenkki. Jospa saisi vielä siitä hyvän ja ”kehittävän” treenin, niin olisi maratreenin eka 10 pv setti kohtuullisesti taputeltu. "Vedetään kengällä!" … kiitos telkkarin urheiluselostajille inspiraatiosta, vintsaajat ainakin nauttivat äidinkieltämme rikastuttavasta ”tekemisestänne”!

Päivää tiivisteli Kapu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti