sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Tinasotilaat

Tältä viikolta voi kirjoitella kuluneen vuoden osalta ensimmäisen oikean viikkoraportin. Sain aikaiseksi huikeat viisi treeniä ja runsaat kuusi tuntia viikon aikana. Moista treenivolyymia ei ole hetkeen ehtinyt kokea. Ja kaiken tämän huikean volyymin päälle vielä koiran ulkoilutukset.

Tänään sain kuin sainkin vintsattua järvisen. Ennen Pispalan nousua annoin periksi ja päästin muut vintsaajat menemään. Vauhti oli jo valmiiksi kipeille jaloilleni liikaa. Oma pitkien lenkkien filosofia, varsinkin joskus hyvinä aikoina, on rento tunne ei niinkään kaiken maailman härpäkkeiden antamat lukemat sykkeistä ja vauhdeista. Sivuhuomautuksena todettakoon, että kapu varmaan parhaillaan tinailee nälkälaaksossa amerikkalaiseen rannejättiin uutta akkua, että voi analysoida harjoituksiaan paremmin. Minä taas luotan toimiviin laitteisiin ja pitäydyn edelleen Suunnon vehkeissä. Niitä riittää kapullekin lainattavaksi tuleviin roksuihin niin kuin on aiemminkin ollut tapana. Pattereita riittää joka marketissa ja vaihtaminen on helppoa. Joka tapauksessa Pispalasta jatkoin tunteella eli himmasin vauhtia. Kiusaus kuitenkin voitti siirtymisen tunteesta suorittamiseen näytössä komeilleiden käytetyn ajan ja kertyneiden kilometritien takia. Nimittäin Härmälässä campingin nousun päällä oli ruudulla näkyvissä tilanne, jonka mukaan olin päällyttämässä vintsaa. Ei auttanut kuin tehdä loppuun kirraava lenkki ja painaa koko lenkin keskari 4.58min/km vauhtiseksi. Lenkki tuli edellisen päivän hesselivedoista huolimatta yllättävän nätisti loppuun asti. Kotona oli mukava ottaa naisten ampumahiihdon ajan nokosia sohvalla ja sen jälkeen lähteä uudelleen ulos reilun puolentoistatunnin koiran ulkoilutukselle.

Viikon harkat:

Ma Lepo eli koiralenkki
Ti Hesselöinti: Sensein erikoinen eli 50min trainerilla koko ajan nousevalla teholla + 10min rullailut
Ke Markuksen kanssa Hesassa reilu tunnin hölköttely
To Proffan kanssa perinteinen torstain tunnin iltahölköttely
Pe Kymppirikki ilta työmaan vuosijuhlinnassa - tinausta muttei tinassa
La Hesslöinti: 9*5-1min vetoja maksimiteholla ja vedon mittaisella palautuksella, loppuun kevyt 15min rullailu - 1h yhteensä. Werstaan lattia tulvi hiestä.
Su Järvinen 26,2km 2.10h

Kuluneella viikolla havainnoitua oli: 400 wattia trainerilla on liikaa ja 350 wattiakin alkaa olemaan jäänne menneestä, järvisen vintsaus onnistuu +85 kiloisenakin suht helposti ja Järvinen kiertelee pinnaheijastinpyörällä autoliikkeitä etsien 7-sarjalaista. Ensi viikko näyttäisi töiden osalta Tampere painotteiselta ja tulossa on potentiaalinen toinen viiden treenin viikko peräkkäin. Ehkä se tästä alkaa luonaamaan.

Peris

1 kommentti:

  1. Kiitos, mutta kyllä tuo S-merkkinen kuitenkin vielä jonkin ajan näyttää kunhan riittävän usein pistää aikaan. Eli ei tarvi lainakelloa. Tietty nyt pitää miettiä millä varmistetaan jos tiimillä olisi vain ässät hihassa.

    Pienen tinauksen jälkeen on G-merkkisessä taas tarkka peli juoksutreeneihin moneksi vuodeksi.

    VastaaPoista