perjantai 6. maaliskuuta 2015

Mini-laksatiivi, dopingia vai ei?

Näin telkkarissa mainoksen, jossa kaunis nainen hymyili ihanasti ymmärtääkseni käytettyään mini-laksatiivia. Esitteli ainakin siinä kätevännäköistä pikkutuubia.

Olen lahjattomana joutunut aina kaikin keinoin optimoimaan maratonkisasuorituksen. Ylimääräistä painoa olen pyrkinyt jättämään vessakäyntien yhteydessä viemärilaitoksen hoitoon siten, että sen kehosta poistumista varten olen pitänyt rutiinina ”nauttia” kahvikupillisen leseitä jogurtin kera kisaa edeltävänä päivänä. Joskus se on toiminut hyvin. Voisikohan tuon rutiinin korvata mini-laksatiivilla ... olisikohan se moraalisesti dopingia? Suolen suorituskykyä edistävä aine...

Tänään aloitin jonkinlaiset maratonille valmistautumisjaksot. Suunnitelmissa on kolme kappaletta 10 pv:n jaksoja, joihin kuuluu useita ns. kovempia treenejä tyyppiä kiihtyvävauhtinen 30 km, 10-15 km TV kovat ja 12*4min kovaa/1min juoksupalautus –tyyppiset. Kymmeneen päivään tulee ehkä noin 180 km ja aika monta kovaa päivää. Sen päälle maistuu viiden päivän palauttelujakso.

Tänään oli aamulenkki ja iltapäivällä 12*4min, yhteensä 24 km. Tuli vain taas tehtyä se virhe, että lähdin tekemään kovaa treeniä n. klo 16. Ei se vain sovi biorytmilleni, ei saa ns. tehoja irti. Setä sätkii kyllä, mutta ei liiku. Kelikin oli osittain harpattikeli, olisinpa yhtä kapinallinen kuin tuo PJH. Kunnonkohotustreenit on nyt kuitenkin aloitettu kauden ensimmäistä kuntopiikkiä varten. Maratonille näin, rogsulle toisin.

Pohti ja raportoi Kapu

1 kommentti:

  1. Pistäpä etukäteistietoa noista maratontreeneistä, niin voisin yrittää peesiin vähän alkumatkasta...
    Laksatiiveissa olen mestari, mutta TV kovat eivät luonnistu.

    VastaaPoista