sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Jytkyttelyä ja seiskasarjaa (edit: Kapun mara)

Aikaisemmissa päivityksissä on tullut selville, että minun ja Kapun valmistautuminen kohti huipennusta poikkeaa toisistaan jonkin verran ja oikeastaan aika paljon. Kapu on parhaillaan Warsowassa tamppaamassa maratonia ja mulla on peukut pystyssä, että voimme tulevan lauantain pääharjoitus IV:ssä pistää parastamme. Olemme menossa Martin konserttiin ja siellä pitää laulaa mukana: "Tein sen mihin näillä lahjoilla pystyin, tein sen en yhtään enempää..." Tuohan on lähes virallinen kisabiisimme, ainakin varteenotettava ehdokas. Onhan Kapu sitä joskus pysähtynyt autostaan soittamaan, kun olen omaa maraviimeistelyharkkaa jyystänyt menemään.

Edit: Kapu on tullut Polskeissa maaliin ja niin hän vaan pisteli tavoitteeseen eli alta 3h. Aika on 2:59:07. Kova veto. ONNITTELUT!

Mutta niistä eroista. Minä olen harjoittanut mielenryijyä ja jättänyt tällä viikolla lenkit vähemmälle, ainakin fysiikkaa kehittävät. Meillä nimittäin aloitettiin jytkyttämään viime sunnuntain vaalipäivänä. Ehei en ole pappatunturipuheenjohtajapuolueen miehiä ja en jytkytellyt persujen tahdissa vaalivalvojaisissa. Meillä jytkytetään konevoimalla. Aloitin viime sunnuntaina uuden harrastuksen perinteisin manööverein. Ensin vehkeiden hankinta ja vasta sitten kokeilu. Olen nyt viikon saldona ajanut uutta hankintaa ja samalla ylipäätään moottoripyörää kolme kertaa. Hienoa on ja nätisti pörisee, kun laitoksessa on putket vaihdettu perussingereistä jytkyttäviin. Virallinen vastaus kysymykseen, miksi hankin? No koska nyt saan kulkea nahkahousuissa!



Tänään kierreltiin PJH:n kanssa leppoisasti järvinen ja eilen kävin hesselöimässä Pinsiön. Meni koko reissu isolla eturiaskalla. Perjantaina Lyylin kanssa vitonen hölkkää ja muuta ei tällä viikolla jytkyttämisen lisäksi kertynyt. Mutta on tämä juoksentelu jotenkin kivempaa, kun olen päässyt painon kanssa seiskasarjaan! Eka välitavoite saavutettu. Toki miinuskaloritreenaus on edelleen tiukkaa, mutta vatsaa ei tarvitse enää sentään kinesioteipata joka lenkille.

Ensi viikolla on siis agendalla yksi pääharkka lisää eli Martin Wappumatinea. Ja harjoituksen siitä tekee se, että reissu tehdään polkupyörillä meno-paluu. Tiedossa on ainakin yksi treeni hesselöintiä yhdessä kohti yhteistä määränpäätä! Ja tuolla on perinteisesti kuitattu seuraavankin päivän treenit.

1 kommentti:

  1. Ensi viikon pääharkkaa odotellaan jo kovasti. Voi kun kajahtaisi mm. Rivimiehet, huraa! Joskus se tullut harkan ekana! Moni suosikki kajahtaa jokaisessa tapauksessa.

    VastaaPoista