maanantai 6. huhtikuuta 2015

Palkintoja Teivosta

Pääsiäisestä kehittyi intensiivinen kokonaisuus ylittäen omat ennakko-odotukset harjoitteiden suhteen. Tuli oikein urheilijamainen fiilis pitkästä aikaa. Treenejä kertyi neljään päivään kuusi, joka on nykyisellään ollut harvinaista herkkua tai kaiken kiireen keskellä mahdotonta. Tulipa kokeiltua ekan kerran yhdistelmää su Järvinen ja ma Teivo. Järvinen oli maltillinen, joten Teivo meni tuntemusten puolesta yllättävän nätisti. Kulku ja aika nyt olivat mitä olivat, mutta rypistelyä kummiskin. Kävin vielä Teivon jälkeen Sappeessa pari tuntia lautailemassa tyttöjeni kanssa ja siihen perään Kapun kanssa avaamassa polkukauden runsaan tunnin palauttavalla siivulla. Aika intensiivinen päivä. La oli myös kahden session päivä.

Kahden viikon nälkäkuurin tuloksena olen -2,3 kilon verran ylväämmässä asennossa WRC -viivalla. Kurnivaa kurimusta ja kanttaavaa harjoittelua on siis vielä jatkettavana aika monen kilon verran.

Tänään tuli Teivossa tämän kauden osalta yksi asia päätökseen ennen varsinaista alkamistaan. Oikein varsinainen palkintojen palkinto: JaHa jätti perheineen suunnitellun pohjoisen reissun väliin, tuli paikalle ja teki sen, mikä oli kaverin nykyisellä kulkupolitiikalla väistämätöntä, nimittäin pisteli minun kuusi vuotta sitten juokseman enkan alle. Nyt on sitten lupaukseni täyttämisen paikka eli pyörälisenssi jää tältä kaudelta lunastamatta ja hölkkäkisat tulevat tilalle ohjelmistoon. On se hyvä, että ehdin sentään tilaamaan seuran uudet ajovetimet oikein kaksin kappalein tälle kaudelle. No saanpahan juosta hölkkätapahtumat oikein vaippahousuissa. Isot ja ansaitut onnittelut kaikesta huolimatta Suoramajärviselle! Hieno osoitus, kuinka tossu kulkee vielä iälläkin ja ilmeisen järkevällä sapluunalla nöyrästi harjoitellen. Jos (tosin ei tule tapahtumaan) minä taas pistelen Jahan enkan alle ensi vuonna, lunastaa hän pyörälisenssin kaudelle 2016, ostaa maantiepyörän ja orientoituu hesselin elämään.

Numerolappua palauttaessani sain yllätyksekseni kuvan mukaisen palkinnon.



En muistanut, että osallistuin kauden kaikkiin osakilpailuihin esiteivo mukaanlukien. Kaikki osallistumiset menivät tasaisen varmalla taistelulla välillä alittaen ja välillä päällyttäen 20min. Kapulla luki tänään paidassa: Ei se tästä... Mulla voisi lukea: Ei se tästäkään... Hienoa kuitenkin, että stayerit jaksaa tuota cuppia järjestää!

Alkaneen viikon arki-illat ovat taas vähän haastavia harjoittelun kannalta, mutta eiköhän se tästä - viimeistään sitten viikonloppuna.

Raportoi Peris

1 kommentti:

  1. Teivocupista voi rintata oikein diploomin:

    http://www.teivostayers.fi/cgi-bin/teivocup.pl?matka=tc&tyyppi=data_laj&ehto=Koskinen+Tapani&vuosi=2015&sivu=Diplomi&yk_sija=%2020&sarjatieto=Miehet

    VastaaPoista