sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Uutisia vai sanomaa

Tällä viikolla oli vuorossa pääharjoitus nro 3 matkalla kohti WRC:tä. Harjoituksen teemana oli 'tiimispiritin rakentaminen'. Kokoonnuimme aprillipäivänä todistamaan pitkään odotettua Jonesien paluukeikkaa. Paikka oli Helsingin Tavastia ja tunnelma oli kyllä kohdillaan ja loistava oli JJS:n setti. Tosin Eero Joneksen poissaolo vaikutti soittolistaan ja muutamia biisejä E:n tulkitsemana jäin kaipailemaan. Se ei kuitenkaan hienoa comebackia himmentänyt! Kapulla on vähän pidemmästikin historiaa  bändista, kun taas Peris on saanut Jones -faniherätyksen -80 luvun puolivälissä. Monia JJS:n keikkoja olen kiertänyt, vinyylejä kuluttanut ja onpa yksi Jupiter logolla koristeltu t-paitakin tullut kulutettua puhki.

Harjoitus alkoi päivällä saamallamme musiikkitervehdyksellä: valmennuspäällikkömme Talkvistin Arne lähetti ylivoimaisesti kauneimman koskaan kuulemani sovituksen kappaleesta Helppo elämä. Valkku säesti tytärtään akustisella skitalla. Esitys oli taltioitu samana päivänä. Kuuntelin sen moneen kertaan hyvällä fiiliksellä ja mieleen nousi hienoja muistoja takavuosilta! Ennen Tavastiaa lämmittelimme yhteisellä juoksulenkillä, josta Kapu jo edellisessä postauksessa kertoili. Alle muutama hiilaripitoinen palautusjuoma, joskin Kapu tyytyi 100 päivän teemoissaan nolla versioon, ja keskittyminen saattoi alkaa. Vai saattoiko? No ei. Tulin lukeneeksi päivittäiseen rutiiniin kuuluen muutaman blogin ja silmiini osui PJH:n aprillit. Kuin tilauksesta sain ikuistaa valokuvalla, että kaikesta epäilystä huolimatta AC/DC oli mukana, nimittäin Kari Jonesin paidan rinnuksissa.

Tavastialla aprillipäivänä 2015
Ainakin Periksen näkökulmasta tiimispirittitreeni toimi ja tästä on hyvä jatkaa entistä vankempana tiiminä kohti päätavoitetta! PJH:n toivon tubettavan tyttökamaa ja kun Jonesit on hallussa, niin tästä voi laajentaa musaelämyksiä Inkvisitioon ja uutisten lukemiseen. Aivan huikea teos huikeasta miehestä!

Treenimielessä viikosta kehkeytyi hyvä. Sain aikaiseksi kuutena peräkkäisenä päivänä seitsemän harkkaa ja erityisesti sitä aiemmin peräänkuuluttamaani volyymia. Lisäksi sain tällä viikolla Kapulta mustavalkoisen muotokuvan pyörän selässä ja valmennuspäälliköltä hevosille tarkoitettua inkiväärijauhetta. Tästä on hyvä jatkaa. Huomenna taitaa Suoramajärvinen pitää Teivossa huolen, että tämän kauden vakavampi hesselöinti jää tätä kuvaa varten tehtyyn treeniin.

Hesslöintiä Werstaan spinning -studiolla 31.3.2015. Malli ja MUAH Peris. Kuva: Kapu


Kertauksena tiimin tähänasti suorittamat pääharkat:

I Poron kohtaaminen, Pirkkalan Haikassa (Lyyli imitoi poroa)
II Rastin vinkkaaminen karvalakille, Pirkkahalli (Karvalakki ei ollut aito neuvostoliittolainen)
III Tiimispirittiä ilman spriitä (Ei ollut teinityttöjen meininkiä - Hönönenkin kävi lavalla)


Raportoi Peris, Juliet Jonesin Sydän fani forever


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti